Hoe witvisgevoelig zijn kapucijners, bruine of witte bonen?
Je kunt de bonen uit blik toch rechtstreeks op de haak of hair zetten? Of moet je ze eerst koken?
Joris
Hoe witvisgevoelig zijn kapucijners, bruine of witte bonen?
- Frank bosman
- Berichten: 1607
- Lid geworden op: 12-03-2002 01:00
- Locatie: Varsseveld
je kunt dan beter die gedroogde van silvo halen zijn van die pakjes bij de albert hein, heb je witte bonen en kapucijners in, die blijven vrij hard maar witvisbestendig is geen een partikel
- michel kemp
- Berichten: 622
- Lid geworden op: 27-05-2003 02:00
- Locatie: zoetermeer
Voor met de pen is het nog wel te doen maar met vastlood zou ik toch eerder tijgernoten nemen.
Als je een beetje pech hebt met die bonen dan trek je het halve brasem bestand de kant op.....
Mvg Michel.
Als je een beetje pech hebt met die bonen dan trek je het halve brasem bestand de kant op.....
Mvg Michel.
Tight Lines......
Canada where carping is catching!!!!!!!
Canada where carping is catching!!!!!!!
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Wat Micel zegt...
Gebruik de bonen uit blik om te pennen! Zelf heb ik goede resultaten gehad met de witte bonen in tomatensaus, gewoon op de haak prikken, een hair is dan niet nodig!
Je zal zeker een brasem pakken tussendoor, maar de karper die is er ook weg van!
Gebruik de bonen uit blik om te pennen! Zelf heb ik goede resultaten gehad met de witte bonen in tomatensaus, gewoon op de haak prikken, een hair is dan niet nodig!
Je zal zeker een brasem pakken tussendoor, maar de karper die is er ook weg van!
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Joris,
Op een water waar niet al te veel brasem zit zou ik ze gewoon eens proberen. Je vangt misschien af en toe een brasem, maar dat heb ik er wel voor over. Karper is er namelijk ook dol op. Na een (korte) voercampagne gaat het alleen maar harder. Zelf heb ik het meeste ervaringen met kapucijners, van silvo. Witte bonen doen het goed in tomatensaus, naturel vind ik ze iets minder goed. Met bruine bonen heb ik nog niet gevist, maar ik kan me niet voorstellen dat ze niet zouden vangen. Ik heb er meestal een week mee voorgevoerd en daarna liep het als een trein.
succes,
Daaf
Op een water waar niet al te veel brasem zit zou ik ze gewoon eens proberen. Je vangt misschien af en toe een brasem, maar dat heb ik er wel voor over. Karper is er namelijk ook dol op. Na een (korte) voercampagne gaat het alleen maar harder. Zelf heb ik het meeste ervaringen met kapucijners, van silvo. Witte bonen doen het goed in tomatensaus, naturel vind ik ze iets minder goed. Met bruine bonen heb ik nog niet gevist, maar ik kan me niet voorstellen dat ze niet zouden vangen. Ik heb er meestal een week mee voorgevoerd en daarna liep het als een trein.
succes,
Daaf