Diner aan de waterkant

Rinus Gaasbeek
Berichten: 273
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Locatie: Enschede

14-05-2002 00:58

Hoi,

Bedankt voor jullie wc-verwarmende adviezen!
Nog af te bakken broodjes, saucijzen, verpakte lucht-uitgezogen saté.. gooi ze na een lekker warm weekje in je pan.. en je weet een ding zeker. Je hoort je run.. want je bent wakker.. en je zit met je reet tussen klotenkietelend gras.. jee... jullie krijgen mijn Michelinsterren LOL
Vissen.. ja dat zal wel lukken met jullie ;>)). Maar ik deel je stek niet! Ja.. zo schakel je je tegenstanders uit.. een week in Frankrijk.. en je legt het af ( ook in Nederland bij 20+)
Mijn advies:
Wat kun je lange tijd goed houden( ja.. conservering is zo slecht nog niet)
Dus blikwerk.Of houdbare pannenkoeken van de Aldi.
Dus voor een langere sessie.. tijdens warm weer............
Dag 1: de op te warmen varkenshaas van de dag daarvoor
Dag 2: de diepgevroren macaroni van de week daarvoor
Dag 3: de meegebrachte saté.. opwarmen dus
Dag 4: in de ochtenduren.. met wc-rol op zoek naar ./....na de middag norit!As much as you like ;>))

Ja..ik zit een beetje te dollen. Maar eet desnoods minder.. maar let op wat je eet ( ach en je verdoet niet zoveel energie toch)
Stefan Meulendijks
Berichten: 46
Lid geworden op: 17-03-2002 01:00

08-07-2002 14:25

Haloow allemaal,

Voorgebakken pannekoeken van de supermarkt, eitjes, blikken soep, hamburgers, en natuurlijk die nieuwe soort spare rips van mora die zijn echt lekker, en dan een zak broodjes erbij en een lekkere barbeque saus of iets dergelijks. Mmmm... Je zou nog liever op je stek eten als in een restaurant :razz:

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Stefan Meulendijks op 2002-07-08 14:26 ]</font>
Christiaan van Klaveren
Berichten: 1178
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Locatie: Zaandam
Contacteer:

08-07-2002 14:39

Hamburgers, Knakworstjes, Soep, dit allemaal met een lekker bolletje erbij ;D
dit is meestal voor 's avonds.
voor 's ochtends gewoon je broodje smeren,
je bolletjes met pindakaas, ofzow.

soms nog wat lekkers voor tussen door zoals snoep etc.

Als drinken meestal gewoon flessen met cola, fanta lemon etc, en dan plastic bekertjes meenemen.
Blikjes redbull vinden ook nog wel eens de weg naar m'n etenstas ;P
Gebruikersavatar
Rene Velthuis
Berichten: 55
Lid geworden op: 29-01-2002 01:00

09-07-2002 15:07

meestal rijd gewoon iemand ff naar een cafetaria als die nog los is. maar anders gewoon knakworsten of gehaktballen uit blik, soep, hamburgers oid. k ga binnenkort eens proberen om kippenbouten te maken, die zitten vacuum verpakt en hoef je alleen maar 10 minuten te koken. als ontbijt gewoon broodjes.
Gebruikersavatar
michel lubberts
Berichten: 91
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Contacteer:

09-07-2002 17:00

gewoon zorgen dat je in de buurt van een moestuin zit waar ze uien hebben......

dan met een paar hamburgers en bolletjes:-)
fles curry en mayo...

eet smakelijk
Thijs de Weerd
Berichten: 252
Lid geworden op: 12-05-2002 02:00
Locatie: Eefde

09-07-2002 17:21

een berenklauw met een biertje daar ken ik me zeker mee vermaken....
LINKSOMDRAAIENDE MET RECHTS EFFECT ANDERSOMHAKENDE SIMSALABIMRIG.
Jeroen van der Kroft
Berichten: 25
Lid geworden op: 17-04-2002 02:00
Locatie: Leiderdorp

09-07-2002 17:52

genoeg goede tips hier !!!
Ik ga vissen :smile:
Joost van Rangelrooy
Berichten: 7
Lid geworden op: 16-07-2002 02:00
Locatie: Ridderkerk

17-07-2002 14:27

Neem gewoon een vriendin!!! Dat is het makkelijkste, die laat je gewoon eten brengen.

Mocht je ver van huis gaan vissen dan adviseer ik om alvast de avond ervoor te gaan stappen en daar dan een griet aan de haak te slaan.

HAHAHAHHA!!
Respecteer elke vis!!!
Groeten Joost
henk de boer
Berichten: 50
Lid geworden op: 16-05-2002 02:00
Locatie: meppel
Contacteer:

25-07-2002 07:51

je zou beter wat anders kunnen respecteren !!
at your service !!
asalaam aleikum !!
Gebruikersavatar
Henk Jan Borghuis
Berichten: 77
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Locatie: Groningen
Contacteer:

27-07-2002 19:34

Niet die voorverpakte pannenkoeken van de Aldi. Dat kan als je 1 nacht gaat. Maar als je drie nachten gaat, NIET TE VRETEN, echt waar, dan zijn ze ranzig.

Volgende week neem ik een fiets mee en haal ik elke dag vers spul. Ik heb alleen wat drinken en stevige soep van Unox mee. De rest haal ik wel ter plekke, echt waar, elke dag 10 kilomter fietsen voor m'n eten is beter dan half of geheel bedorven voedsel eten.
Ruud Beekman
Berichten: 37
Lid geworden op: 23-07-2002 02:00
Locatie: Nijmegen

30-07-2002 12:23

Wij gebruiken gewoon een goeie (benzine)brander(tje), gaat ook perfect bij niet zo'n hoge temperaturen.
Koekepan erbij en je kunt van alles fiksen.
Lekker biefstukje bakken, stukkie vis (karper smaakt best, hehehe!!), eitje, soepie, hamburgers, gebakken aardappelen (van te voren koken), vissticks, hotdogs.
Je kunt natuurlijk ook even bellen: pizzaboer, shoarmatent, friettent, griek, chinees. Bij mij in de buurt is van alles mogelijk.
Ik leid in ieder geval nooit honger.
Als je langer zit dan moet je gewoon zorgen voor een goeie vriendin die je regelmatig vers eten komt brengen. Kwestie van africhten.

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Ruud Beekman op 2002-07-30 12:25 ]</font>
stefan van wijk
Berichten: 13
Lid geworden op: 30-06-2002 02:00
Locatie: almelo

30-07-2002 19:25

even over die benzinebrander die van mij blijft constant een gele vlam door de blauwe heen geven weet je misschien waar dat aan ligt is trouwens maar een kant
Gebruikersavatar
Albert v Hasselt
Berichten: 197
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: vught

31-07-2002 01:14

hallo stefan
ik zou eerst je brander eens goed schoon maken. met een borsteltje zullen de gaatjes wel verstopt zijn denk ik. veel suxces
groetjes albert.en nog vele strakken lijnen toe gewenst
Danny van Dijk
Berichten: 110
Lid geworden op: 19-01-2002 01:00

31-07-2002 01:29

Knakworst knakworst en knakworst en voor de verandering halen we af en toe chinees
Lode Hermans
Berichten: 415
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

31-07-2002 11:36

One-one dat is de oplossing. Het is een menu dat ze bij het leger serveren, het zit in blik, gewoon opwarmen enhet is klaar. Je hebt er ongeveer 16 verschillende varianten in zoals kip op zn indisch,macaronie met bolonaise, varkensvlees met linzen,... .En het is zeker 5 jaar houdbaar, ook uit de koelkast, en als ke zo 1 blik op hebt heb je goed gegeten.
Smakelijk
Ruud Beekman
Berichten: 37
Lid geworden op: 23-07-2002 02:00
Locatie: Nijmegen

31-07-2002 15:45

Stefan,

Ik zou Alberts advies opvolgen waarschijnlijk dat hij dan weer een stuk beter brandt. Het is ook een beetje afhankelijk vamn de bezine die je gebruikt heb ik gemerkt. Succes!
Hans-Peter van Ee

01-08-2002 02:01

Heren

Koffie, soep en hamburgers heb ik altijd bij me, ook al ga ik voor slechts een nacht.
Ga ik voor een langere sessie weg dan neem ik vooral etenswaar mee wat houdbaar is.

met etende groet

HPE
stefan van wijk
Berichten: 13
Lid geworden op: 30-06-2002 02:00
Locatie: almelo

01-08-2002 17:41

ik zal het even proberen alvast bedankt
Nick van duuren
Berichten: 18
Lid geworden op: 26-07-2002 02:00
Locatie: Rotterdam-Zuid

01-08-2002 22:24

SSSSSTTTTRRRRUUUUIIIIKKKKKKKKKKK

STRUIK -GOULASCH
sTRUIK -KIP KERRIE
STRUIK -KIP AJAM
STRUIK -BOERENKOOL
STRUIK -ZUURKOOL
STRUIK -HOLLANDSE JACHTSCHOTEL
STRUIK -ZUS
STRUIK -ZO


Bij lekker weer neem ik ook wel eens de BBQ mee met hotwings!!! (zelfs een keer om drie uur s nachts, na een vangst, in de regen, onder een pluutje, naast de tent, kip zitten vreten..Onvergeetbaar) moahahaha!!

mazl...
Michael Bouman
Berichten: 517
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

02-08-2002 01:14

Blijkt maar weer dat de meeste vissers echte culi-freaks zijn..... :sad: :sad: :sad:

Dat jullie die troep eten...
Hans-Peter van Ee

02-08-2002 02:12

Michael

Maar wat voor een gerechten maak jij dan klaar aan de waterkant??

met smakende groet

HPE
Michael Bouman
Berichten: 517
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

02-08-2002 10:04

Beste HPE, aangezien ik vrijwel altijd vanuit mijn kajuitboot(je) vis heb ik de beschikking over een 2-pits kooktoestel. Mijn boodschappen die koel moeten blijven stop ik in een koelbox die ik tot de nok vul met ijsblokjes zodat alles minimaal 3 dagen kraakvers blijft. Daar ik bedrijfsleider ben in een restaurant heb ik de beschikking over 2 ijblokjesmachine's... :smile:

Door deze situatie te hebben gecreërd ben ik gelukkig aan Struyk en aanverwanten ontsnapt :wink:

Culinaire groet, MB
Gebruikersavatar
Niels Wijermars
Berichten: 60
Lid geworden op: 20-06-2002 02:00

02-08-2002 10:09

Ik mag ook graag een beetje kokkerellen langs de waterkant. Gewoon echt koken eigenlijk. Een hele fijne is een gebakken aardappelschotel met gehakt, diverse groente en natuurlijk gebakken aardappels. Maar een goede pasta in elkaar draaien met gehakt, groente, tomaten, kruiden, is ook geen probleem....

Met fijnproevende groet,
Niels

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Niels Wijermars op 2002-08-02 10:10 ]</font>
Wesley Bormann
Berichten: 23
Lid geworden op: 01-04-2002 02:00
Locatie: Maassluis
Contacteer:

02-08-2002 12:01

Op 2002-03-26 14:19, schreef Donald Stevens:
gewoon de pizza boer bellen


spareribs , he doon :razz:
Nick van duuren
Berichten: 18
Lid geworden op: 26-07-2002 02:00
Locatie: Rotterdam-Zuid

02-08-2002 13:03

Beste michael,

Dat heb je dan goed voor elkaar met die twee pits en dat ijs!!
Met jouw zou ik wel een keer mee willen, al was het alleen voor het eten. :smile:

Maar het feit dat ik struik eet aan de waterkant zegt denk ik niets over het wel of niet een culi-freak zijn. Ik denk namelijk dat ik daar best bij in de buurt kom. (zie je vraag bij de andere culi- topic)

Ik loop in de S- markt nog altijd een beetje te verzinnen wat lekker en makkelijk is. Tips genoeg hoor hier.
Struik lijkt dan ook wel erg veel op de babyvoeding van mijn kleine.
Ik vis echter meestal maar 1 nacht (tja) en om dan de hele culi-kast open te trekken..

eet ze!