Karper op de markt.

Gebruikersavatar
Melvin Miltenburg
Berichten: 269
Lid geworden op: 23-10-2002 02:00

18-12-2004 23:38

Dat heb ik ook heel vaak gehoord. Dat van die grondsmaak. Ik heb wel gehoord dat het helpt om ze in een wastrommel in het water te leggen om de grondsmaak eraf te krijgen.

Ps: gehoord, niet gedaan :wink:

voordat mensen verkeerde dingen gaan denken :roll:
mark res
Berichten: 134
Lid geworden op: 30-05-2004 20:04
Locatie: Castricum

19-12-2004 18:55

Henk bedankt voor je tip.
Ik had namelijk nog een karper in een teil achter mijn huis liggen en was net van plan deze te gaan bakken, heb deze vis nu maar terug de vijver in gegooid.
Buiten die karper deed de rest van je recept me trouwens wel water tanden,en aangezien ik de laatste tijd nogal vaak brasems als bijvangst heb zit ik er nu over na te denken om er eens een paar mee naar huis te nemen en deze dan te bereiden volgens jou receptuur.
Mvg Mark
Gebruikersavatar
Harnold Kikkert
Berichten: 2174
Lid geworden op: 22-11-2004 21:18
Locatie: Hoogeveen

20-12-2004 20:34

gerrit schippers schreef:Ik was net nog even in de stad in Enschede. Nou ik heb ze zien liggen bakken vol met spiegels, van een pond of 3/4 is niet leuk om te zien. maarja je kan er nix aan doen. :( :( :( :cry:


Mvg Gerrit Schippers


Opkopen en laten zwemmen
Aart Lokhorst
Berichten: 8585
Lid geworden op: 03-01-2002 01:00
Locatie: Dronten

20-12-2004 23:45

Fout Harnold, vanwege het overbrengen van mogelijke ziekten. Maar die op de markt waren toch al dood, niet.:)
Gebruikersavatar
Hans Brinkel
Berichten: 5271
Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
Locatie: Zoetermeer
Contacteer:

20-12-2004 23:56

Henk ter Maat schreef:
Liever heb ik dan Zalm of Forrel of eigenlijk nog liever Tonijn, vele malen beter.

Laten ze dat nou net niet hebben in de donaudelta in Roemenie :D
gr
Hans