Eentje die ik al eens ergens anders postte:
Sandwich met sla, gehakt, tomaat, uiten en knoflooksausNodigHalfje Casino Wit
Ijsbergsla
Pondje Half Om
Tomaatjes
Uitjes
Knoflooksaus
Voor de Keukenprins- Toast de casinosneetjes in je pannetje tot ze een bruin korstje hebben. Aanrader is in de roomboter
- Snipper de uitjes, tomaatjes en gooi dit bij het gehakt in de pan
- Kruiden naar wens erbij en goed rullen, het vocht eruit bakken.
- Beleg de helft van de sneetjes brood met sla, en een dun laagje knoflooksaus
- Daarna het bereidde gehaktmengsel eenvoudig verspreiden over de sla.
- Een beetje knoflooksaus, wat sla en vervolgens een sneetje brood als top.
- Schuin doorsnijden en de Shell verkoopt jou geen broodjes meer
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Verder, voor tijdens de de laatste avond van een weeksessie hebben we de fameuze
Goeroe-Pot- Vlees eventueel eerst bereiden en in stukken snijden.
- Pleur alles wat je over hebt en niet mee naar huis wilt nemen in een grote soeppan.
- Gooi er een zakje jus-poeder over
- Wat water en twee eitjes om het af te maken
- Voor wat kleurrijks een blikje mais toevoegen
- Met bruine bonen gegarandeerd visloze schijthoudingen
Ter illustratie de bijlage