Belangrijk! Lezen!

Plaats reactie
Carpboard
Berichten: 48
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00

08-07-2003 20:06

Beste Board bezoekers,

De laatste tijd is het "bijna" iedereen wel opgevallen dat het niveau van de geplaatste berichten aanzienlijk naar beneden is gegaan.
Veel postings hebben weinig waarde voor het board en kunnen irritatie bij andere boardbezoekers teweeg brengen. Vaak gebeurd dat onbewust, maar het gebeurd wel te vaak.
We zien teveel fanatieke posters afhaken omdat men onheus bejegend wordt of alleen maar gezeik krijgt als men een ander probeert te helpen.
We hopen deze fanatieke ex-posters en mensen die alleen maar " lezen" toch over de streep te trekken om (weer) mee te doen met de discussies en weer met vol elan de mensen die vragen hebben verder op weg helpen.

Natuurlijk begrijpen wij dat je soms niet blij wordt van Topics over bijv. Betaalwateren, vragen over wateren in Nederland etc. Maar ga dan niet lopen schelden of iets anders. Reageer dan gewoon NIET. Daar doet u iedereen een plezier mee. Zijn er toch mensen die wel serieus willen antwoorden, laat ze dan de vrager verder helpen.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij besloten om:

- Het team beheerders van het board uit te breiden.
- Berichten zonder enige waarde worden direct verwijderd.
- Er zal veel strenger worden gelet op o.a. schelden, grof taalgebruik etc.
- De Vraag- en Aanbod discussies zullen regelmatiger geschoond worden.
- Etc.

We hopen met deze maatregelen meer mensen over de streep te trekken om (weer) te gaan posten, zonder dat ze meteen afgebrand worden.

Waar we natuurlijk compleet van afhankelijk zijn, dat zijn jullie de board gebruikers, we hopen dan ook dat jullie willen meewerken om het board weer leefbaar te maken.

Met vriendelijke groeten en heel veel plezier op het board gewenst,

De carpboard redactie
Plaats reactie