Reclame proline commercialisering van karpervissen ten top?


Gebruikersavatar
Robert Campbell
Berichten: 1706
Lid geworden op: 31-08-2002 02:00

19-05-2010 09:56

Persoonlijk heb ik de studie overgeslagen en ben jaren later een vastgoedmagnaat tegengekomen die iets in me zag. Een aantal jaar heb ik veel bijgeleerd en goed werk geleverd. Echter zonder goede achtergrond redde ik het niet.
Ik ben een jongen van de straat. Ineens sta ik in nette pak vergaderingen aan te sturen. Dood zenuwachtig werdt ik daarvan.

Waar ik naar toe wil.
Jij red het wel Carlo... Maar houd een open gedachten. Je zal nog eens voor verassingen staan.

Vriendelijke groet,

RC
#karperwebshop# #Freelance Angler# #PukkaBaits#
Leon Van Kooten
Berichten: 162
Lid geworden op: 04-01-2008 12:19
Locatie: krimpen aan den ijssel
Contacteer:

19-05-2010 10:44

ha ha die sander post jongens ik ken deze jongen ik zag hem gisteren bij ons in krimpen aan den ijssel vissen en weet je waarmee jha wel met de oranje pro line bollen hij ving vis en ging met de pet op de foto hij zal wel voor die prijs met boilies gaan denk ik wheheheheh
carlo van de boom
Berichten: 159
Lid geworden op: 21-07-2004 14:27
Locatie: Valkenswaard

19-05-2010 11:25

@ Robert: Je zei werd, moet het niet zijn wordt want ik neem aan dat je het nog steeds doet, correct me if I am wrong.

Het is niet dat ik mijn kennis wil ventileren maar als mijn twee passies (marketing en karpervissen) bij elkaar komen dan ontstaat er een soort chemische reactie in mijn hoofd die niet te houden is, maar dat hebben jullie wel gemerkt hihi..:-D

O ja, ik weet dat de praktijk en de theorie soms bijzonder veel kunnen verschillen. Alleen beide kunnen veel van elkaar leren, dit is zeker het geval in mijn vak. Al die wetenschappelijke onderzoeken worden niet voor niets gedaan. Het is alleen jammer dat veel bedrijven in vastgeroeste patronen zitten. En inderdaad Robert: Ik ga mijn neus nog eens hard stoten aan de praktijk, dat weet ik. Maar dat is het kenmerk van mensen die zich altijd afvragen of iets niet beter kan.

Groeten...
Gebruikersavatar
Robert Campbell
Berichten: 1706
Lid geworden op: 31-08-2002 02:00

19-05-2010 12:40

Dat zeg je mooi Carlo!
En nee, ik doe het werk niet meer. Na overspannen te zijn geraakt ben ik tegenwoordig alleen geschikt voor bepaalde werkzaamheden...

Vr.gr.

Robert
#karperwebshop# #Freelance Angler# #PukkaBaits#
Sander Post
Berichten: 8
Lid geworden op: 21-05-2007 20:09
Locatie: Krimpen aan den IJssel

19-05-2010 12:41

@ Leon: ik dacht al waar blijf je? ;)
kon ik maar vissen nu helaas aan de studie....
Leon Van Kooten
Berichten: 162
Lid geworden op: 04-01-2008 12:19
Locatie: krimpen aan den ijssel
Contacteer:

19-05-2010 14:31

agh jho je komt tog we effe kijken van het weekend groeten
Leon Van Kooten
Berichten: 162
Lid geworden op: 04-01-2008 12:19
Locatie: krimpen aan den ijssel
Contacteer:

19-05-2010 14:32

kan je kijken hoe martin en ik met proline ballen de merwede leeg trekken hahahahah
Gebruikersavatar
raymond renirie
Berichten: 266
Lid geworden op: 03-11-2002 01:00
Locatie: Den Haag
Contacteer:

19-05-2010 22:49

Rene Schouten schreef:Trouwens die kerstballen zijn ook super van Proline...


Nooit geweten dat ik in heel 2008 met prolineballen aan het vissen was.

Ray

Afbeelding
mark berk
Berichten: 514
Lid geworden op: 23-03-2010 10:33

20-05-2010 12:44

ik vind er niets mis mee als mensen deze 'dure' ballen aanschaffen en meedingen naar een prijs, wat mij betreft gaan al mijn conculega's met deze bollen aan de slag.(blijf ik ze lekker zelf draaien).
off topic: ik en enkele maten zijn enkele vissers tegen gekomen die zich uitdosten in pro-line kleding (niet gesponsoord) en met vissen liepen te zeulen van put a naar put b. Sinsdien hebben wij het over de nieuwe smaak van pro-line (had net zo goed een ander merk kunnen zijn): vismeel-red bull GEEFT KARPERS VLEUGELS !
Gebruikersavatar
Rene Schouten
Berichten: 1092
Lid geworden op: 23-11-2006 15:31
Locatie: Soest

20-05-2010 12:51

Ik heb altijd m'n Feijenoord-shirt aan als ik vis overzet......en een Bassie-neus...
If you tolerate this, then your children will be next...
There will be ATTITUDE.
Jan RedB Jongen
Berichten: 2
Lid geworden op: 20-05-2010 20:36

20-05-2010 21:09

Aasgoeroes doen ook gewoon meer hoor....

http://www.mtcbaits.nl/nieuws/nieuws/WK2010/


MTC’s Bait Consultant Mitsz heeft na zijn legendarische Solution een misschien nog wel meer ‘vangtastische’ bol weten te creëren. Hier het verhaal van een zeer bevlogen en gedreven aasgoeroe…

Ik dacht dat ik alles al gezien had....maar na 10 minuten inloggen na 2 jaar blijkbaar niet.... misschien de WK Wuppies maar weer van stal halen.

Greetz
RedB
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

20-05-2010 21:49

Jan RdB Jongen, het linkje; http://www.mtcbaits.nl/nieuws/nieuws/WK2010/ heeft maar bar weinig met MTC’s Bait Consultant Mitsz van doen.
--------------------------------------------------------------------
Deze MK1 wel..jammer genoeg komt het over als zou Mitsz enkel oranje WK Wuppies kunnen maken.

Het stukje waarvan jij enkel de aanzet plaatst:

MTC’s Bait Consultant Mitsz heeft na zijn legendarische Solution een misschien nog wel meer ‘vangtastische’ bol weten te creëren. Hier het verhaal van een zeer bevlogen en gedreven aasgoeroe…

“Wetende dat de Solution ingeslagen is als een kernbom een aantal jaren geleden, wilde ik het concept karperaas naar een nieuw en ongekend niveau tillen.

Het doel

Het maken van een boilie die én gezond is, én goed scoort op de korte termijn, én betaalbaar is tegelijkertijd. Da’s niet kinderachtig…

Het probleem

Het verhitten van de bollen zit me al jaren dwars. In het kort gezegd kunnen we stellen dat het nodig is het aminozuurpatroon en de waardevolle, onverzadigde vetzuren te vernietigen, om de koolhydraten in de samenstelling gaar en ontsloten te krijgen. Dat is de grote ‘Contradictio in terminis’ in het bereiden van onze bollen.

De oplossing

Het gebruiken van… voorgegaarde melen!. Dat zou je zeggen ja, maar de resultaten daarmee waren niet bevredigend. Plakkerige, onwerkzame deegsoorten waren mijn deel, dus dat ging niet door. Bovendien moest er dan nog een goede binder worden gevonden die op lage temperatuur z’n werk zou doen en niet schadelijk zou zijn voor de vis. We schrijven het jaar 2002. Idee in de kast…

De oplossing + combisteamers

2009…als er in Hengelo combisteamers staan waarop je op lage temperaturen kunt garen, kan ik de verleiding niet meer weerstaan. Ik moet de boeken in! Deze keer zal het me wél lukken! Dus na een hoop speur- en denkwerk werd het eerste deegje oktober jongstleden in elkaar geflanst. Bingo! Het was nog niet compleet, maar voor me lagen de eerste “Low Temperature Bio Bollen”. Dat wordt alvast niet de nieuwe naam ok? 25 kilo in gemengde maatjes voor degene die wél met de winnende naam komt. Dan moet je ondergetekende wél voor zijn natuurlijk J

Inmiddels kunnen we stellen dat het is gelukt! Als basis hebben we een pasta gebruikt van een koolhydraatrijk vruchtje, dat zijn oorsprong vindt in het voormalige rijk van Alexander de Grote. Ha! En dat was niet klein. Ik wens een ieder succes, maar meer dan dit kan ik er niet over kwijt. Deze gefermenteerde pasta wordt verrijkt met een plantaardige massa die tevens gefermenteerd is. Deze is rijk aan natuurlijke lecithine, amino’s en onverzadigde vetten. Deze basis verrijken we met een visproteïne, natuurlijke lokstoffen en vitamine preparaten. Gezonder dan dit kunnen we ’m domweg niet maken! Tóch bevat deze boilie een hoge instant vangkracht én de kosten zijn nog te overzien. Kijk! Dat noem ik nog eens vooruitgang. Hèhè.

Wat krijg je niet

Om eerlijk te zijn, ben ik een beetje lui geweest. Er zitten niet veel ingrediënten in deze nieuwe boilie.

Wat er niet in is verwerkt:

Maïsmeel, polenta, griesmeel, sojameel, soja-isolaat, tarwebloem, melkpoeders, vogelvoeders, vismelen, vlees- en/of leverextracten, krill en ga zo maar door…

Het enige meel dat er in is verwerkt is een beperkt percentage visproteïne en wat vitaminepreparaten. Een revolutionair nieuwe samenstelling, op revolutionair nieuwe wijze bereid! Want dat gebeurt op een zo laag mogelijke temperatuur. Deze werkwijze en samenstelling zal op de moeilijkste wateren tot grote successen moeten kunnen leiden. De eerste vangsten begin november waren bemoedigend en stemden mij uitermate tevreden".
Groet'n Henk..

still growing Old.