vraag over tijgernoten
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 22-04-2013 16:09
Hallo ik heb net tijgernoten 24 uur geweekt en een uur gekook. Maar ze zien er van binnen uit als een pinda zijn de tijgernoten dan goed of moet ik ze nu nog een paar dagen laten staan voordat ze goed zijn?
- jeffrey van osch
- Berichten: 1844
- Lid geworden op: 22-04-2008 00:01
- Locatie: s-Hertogenbosch
Tijgers zijn dan geel -wit van binnen .
Je kunt ze eventueel een paar dagen in een afgesloten emmer laten staan , zodat er een dikke slijmlaag op kont .
Je kunt ze eventueel een paar dagen in een afgesloten emmer laten staan , zodat er een dikke slijmlaag op kont .
Zij die zich verliezen in hun passie zijn minder verloren dan hij die de passie verliest .
www.Force1baits.nl
www.Force1baits.nl
-
- Berichten: 2837
- Lid geworden op: 12-03-2011 22:32
- Locatie: Duiven
hoe meer slijm, des te beter! Geeft een zoete weëe geur af.
- Bas Timmermans
- Berichten: 604
- Lid geworden op: 02-06-2011 11:16
- Locatie: Stadskanaal
?
Laatst gewijzigd door Bas Timmermans op 24-04-2013 20:39, 1 keer totaal gewijzigd.
The art of fishing..... Keep your wife at home!
Friends call met The Carp whisperer![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Friends call met The Carp whisperer
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
- Bas Timmermans
- Berichten: 604
- Lid geworden op: 02-06-2011 11:16
- Locatie: Stadskanaal
jeffrey van osch schreef: dikke slijmlaag op kont .
Frenk de Gruiter schreef:hoe meer slijm, des te beter! Geeft een zoete weëe geur af.
Hoe ver gaat dit?
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
The art of fishing..... Keep your wife at home!
Friends call met The Carp whisperer![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Friends call met The Carp whisperer
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Je bent of aan 't vissen of filmpjes aan 't kijken
...
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid
.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid
![8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- Davy Meulenberg
- Berichten: 628
- Lid geworden op: 06-06-2007 13:33
Ze worden doorgaans wat zachter.
Probeer de tijgers na het koken onder druk weg te zetten, en dan in de zon.
Dit versnelt het slijmproces.
Ook zou je een flesje oud bruin kunnen toevoegen per emmer, krijg je ook een lekkere dikke slijmlaag.
Of basterdsuiker werkt ook goed.
Toch kies ik er zelf liever voor, om ze gewoon zelf het werk te laten doen, niks toevoegen en gewoon onder druk in de zon zetten.
Probeer de tijgers na het koken onder druk weg te zetten, en dan in de zon.
Dit versnelt het slijmproces.
Ook zou je een flesje oud bruin kunnen toevoegen per emmer, krijg je ook een lekkere dikke slijmlaag.
Of basterdsuiker werkt ook goed.
Toch kies ik er zelf liever voor, om ze gewoon zelf het werk te laten doen, niks toevoegen en gewoon onder druk in de zon zetten.
Wannie Wedduh?!
- jeffrey van osch
- Berichten: 1844
- Lid geworden op: 22-04-2008 00:01
- Locatie: s-Hertogenbosch
Ga er ook niet met je handen in ![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zij die zich verliezen in hun passie zijn minder verloren dan hij die de passie verliest .
www.Force1baits.nl
www.Force1baits.nl
- weslingh lublink
- Berichten: 432
- Lid geworden op: 21-09-2009 08:21
- Locatie: oss
@jeffrey niet.... Bij mij ligt er altijd een slijmlaag op en een stank aan van hier tot Tokyo
En voer bijna altijd met mijn handen![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
En voer bijna altijd met mijn handen
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
you never know if you never try
PR Schub 30p
PR Spiegel 32p
PR 2014 0p
vangsten 2014
Schub : 0
Spiegel : 0
vol schub : 0
PR Schub 30p
PR Spiegel 32p
PR 2014 0p
vangsten 2014
Schub : 0
Spiegel : 0
vol schub : 0
- jeffrey van osch
- Berichten: 1844
- Lid geworden op: 22-04-2008 00:01
- Locatie: s-Hertogenbosch
![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Maar niet tijdens het slijm proces erin gaan
Zij die zich verliezen in hun passie zijn minder verloren dan hij die de passie verliest .
www.Force1baits.nl
www.Force1baits.nl
- Jerome berken
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 12-03-2013 15:39
jeffrey van osch schreef:Ga er ook niet met je handen in
waarom niet?
![:roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Shimano Tribal XT-A \ Shimano 8000D eu
- R de Winter
- Berichten: 3066
- Lid geworden op: 15-07-2010 15:05
- Locatie: JRC Extreme Brolly
- Contacteer:
Het zuur van je handen breekt het slijmprocess af...
zelf steek ik altijd me handjes er ff in want dat slijm heeft niet echt een meer waarde vind ik....
maar sommige zweren bij een slijmlaag....
en daarbij kan je ook met slijm moeilijk gooien als het nodig is tenzij je het invriest.
maar goed succes..
zelf steek ik altijd me handjes er ff in want dat slijm heeft niet echt een meer waarde vind ik....
maar sommige zweren bij een slijmlaag....
en daarbij kan je ook met slijm moeilijk gooien als het nodig is tenzij je het invriest.
maar goed succes..
Oja joh!!!
- Jerome berken
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 12-03-2013 15:39
R de Winter schreef:Het zuur van je handen breekt het slijmprocess af...
zelf steek ik altijd me handjes er ff in want dat slijm heeft niet echt een meer waarde vind ik....
maar sommige zweren bij een slijmlaag....
en daarbij kan je ook met slijm moeilijk gooien als het nodig is tenzij je het invriest.
maar goed succes..
oww ok najah nooit wat van gemerkt, ik kook ze eerste en laat ze daarna gewoon onder druk in een emmertje gisten/slijmen.
Maar als je ze invriest drijven ze zolang ze bevroren zijn, neem ik aan
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Shimano Tribal XT-A \ Shimano 8000D eu