Kees Ouwendijk schreef:Ik zat er ook naast je gaat dronken naar huis.
Maar ik heb altijd zo iets van het is niet echt, de karpers, de omstandigheden en veel meer dingen die in het vrijewater meespelen.
Niet te min is het verrassent oranje eerst.
Ook vind ik dat donker voor de kippen het niet echt positief deed in het artikel, ik vind onopvallend aas op de termijn langer meegaan en dressuur doorbrekend maar dit is mijn mening, kleur is voor overdag, voedingswaarde, herkenbaarheid, smaak, geur ?
Hoe herkenbaarder het aas voor de karper hoe korter het meegaat, ook al heb ik met dit zinnetje bedenkingen als heel veel mensen het aas gebruiken en het er maar in blijven gooien, maar toch ? er liggen heel wat bollen te rotten .
Dat crussen van aas: werd met de hand gemalen en opgenomen ?? dus hier is geen karper aan te pas gekomen ?
Ik vind dit soort artikelen leuk om te lezen en het zet je aan het denken of maar tijdelijk.
Het zou mij niet verbazen als mensen bij het volgende bezoek aan de hengelsport winkel om roze of oranje bolleke's vragen met oesterschelpen erin
Ik hoop dat ik geen mensen beledigd hebt je weet maar nooit nu gelijk al mijn excuses.
-Je zult me moeten helpen Kees. Overigens waren er één of meerdere die het wel goed hadden. Die mogen gelijk meedoen dus!
-Ik ga proberen om het één en ander te testen op een maagdelijk water binnenkort maar makkelijk gaat het niet worden.
-Dressuur speelt in de praktijk een belangrijke rol die hier niet aanwezig is dus kan het altijd verschillen opleveren (praktijk versus testen). Het ging hier meer om instinctieve gedragingen zonder (hopelijk) menselijke invloed.
-Is natuurlijk een vrije grove proef, enkel om bewustzijn te creëren. Hoewel, de tanden van een karper zullen op zijn minst net zo hard zijn als het plastic van een krusher. Ook dit zal ik in de praktijk gaan proberen te meten op dat maagdelijk water i.c.m onderwaterbeelden, om eventueel wijzer te worden in de materie.