wat eten jullie
- bas v breukelen
- Berichten: 74
- Lid geworden op: 12-06-2006 14:37
ik vraag me af wat jullie eten langs de waterkant als ik 1 week ga of langer weet ik soms niet wat ik mee moet nemen en die struik komt ook me neusgaten uit,wie van jullie heeft wat lekker tips voor de waterkant
TELL ME ALL OF YOUR DREAMS,YouR HOPES AND YOUR FEARS,LET ME WALK TROUGH YOUR MIND,AND DRY ALL YOUR TEARS
- tobie derksen
- Berichten: 1514
- Lid geworden op: 11-02-2005 09:44
een paar maanden geleden is hier een groot topic over geweest, dus ik zou de zoekfunctie eens gebruiken!
- raymond de man
- Berichten: 214
- Lid geworden op: 07-03-2005 12:16
- Locatie: zuid holland
Aardappels groente en vlees of macroni of spaghetti uh bacon eieren kaas.
en ga zo maar door.
mvg ray
en ga zo maar door.
mvg ray
my lifestyle determines my deathstyle.
R.I.P. CLIVE BURTON
R.I.P. CLIVE BURTON
- pim starreveld
- Berichten: 897
- Lid geworden op: 22-09-2005 10:00
- Locatie: zaandam
PANNEKOEKEN!!!!!
- Jermaine Timmerman
- Berichten: 274
- Lid geworden op: 23-05-2003 02:00
- Locatie: onder de pannen
bami soep!!!mmm zeer veel verschillende smaken!
hamburgers frikandelen,spaggatie enzo!
mvg jermaine
hamburgers frikandelen,spaggatie enzo!
mvg jermaine
Ga op je gevoel af en laat advies van andere in je achterhoofd. gewoon vissen!
- Ron van Wezen
- Berichten: 86
- Lid geworden op: 01-11-2005 21:06
- Locatie: amterdam
als het maar vet, ongezond en wat met 5 min gaar is
fuck onderschrift
- rebec schippers
- Berichten: 125
- Lid geworden op: 11-09-2005 23:49
- Locatie: grootebroek
bij de lidl hebben ze pasta gerechten in een zakje. half litertje water er bij, ff koken en klaar. goed te kanen, lang houdbaar en neemt lekker weinig ruimte in beslag. je kan natuurlijk ook de bestellijst van de chinees of de shoarmaboer mee nemen. met een beetje mazzel bezorgen die ook nog.
- dennis van selst
- Berichten: 227
- Lid geworden op: 15-10-2005 19:38
- Locatie: veldhoven
BOILIES EN PELLETS!! tip: eet maar 1 kilo pellets per dag anders krijg je rode stront en het word wat dun.
nie lulle maor bewaarzakke vulleh
- dennis van selst
- Berichten: 227
- Lid geworden op: 15-10-2005 19:38
- Locatie: veldhoven
dikke perdelullen
nie lulle maor bewaarzakke vulleh
-
- Berichten: 426
- Lid geworden op: 23-05-2005 20:14
- Locatie: Delft
slechte humor dennis...originele siganture ook
soep uit blik ofzo, bestel ook weleens wta bij de shoarma boer, die brengt het ook nog
soep uit blik ofzo, bestel ook weleens wta bij de shoarma boer, die brengt het ook nog
-
- Berichten: 286
- Lid geworden op: 14-09-2005 22:58
knaks van de unox
en veel ook
en veel ook
Onderschrift:
Dit is een stukje tekst dat onder je berichten wordt gezet.
Er is een limiet van 255 tekens.
Dit is een stukje tekst dat onder je berichten wordt gezet.
Er is een limiet van 255 tekens.
-
- Berichten: 100
- Lid geworden op: 30-03-2005 00:27
- Locatie: FISHTOWN!
- Contacteer:
ik eet jou
Hatsikidee!
- Daaf Wolters
- Berichten: 4012
- Lid geworden op: 02-03-2003 01:00
- Locatie: Hengelo
Frikandellen zijn gay en overrated.
Hamburgers zijn pas ttb.
Op de eerste avond zorg ik meestal dat ik iets vers bij me heb, daarna blikvoer.
Hamburgers zijn pas ttb.
Op de eerste avond zorg ik meestal dat ik iets vers bij me heb, daarna blikvoer.
- Rick Boerboom
- Berichten: 3459
- Lid geworden op: 11-07-2002 02:00
- Locatie: Doetinchem
Frikadellen zijn zeker uit!
Kebab, Gyros, Griekse aardappelschotels, Shoarma, hamburgers smaakt ook nog goed. BBQ-overblijfselen als speklap (om 07.00 uur), braadworst, shaslicks, sate gaat ook heel gezellig.
En de wel bekende eieren met spek gaat er ook altijd nog prima in.
Blik soep altijd makkelijk: Goeie soep stilt de honger en is lekker snel klaar.
Volgens mij moet ik me eens na laten kijken want ik neem tegenwoordig zelfs fruit mee naar het vissen!
Kebab, Gyros, Griekse aardappelschotels, Shoarma, hamburgers smaakt ook nog goed. BBQ-overblijfselen als speklap (om 07.00 uur), braadworst, shaslicks, sate gaat ook heel gezellig.
En de wel bekende eieren met spek gaat er ook altijd nog prima in.
Blik soep altijd makkelijk: Goeie soep stilt de honger en is lekker snel klaar.
Volgens mij moet ik me eens na laten kijken want ik neem tegenwoordig zelfs fruit mee naar het vissen!
- Kees Verheij
- Berichten: 2866
- Lid geworden op: 09-12-2005 20:49
Hahaha, bij zo'n topic lach je je toch rot? Er worden boilies het water ingesmeten van soms 15 euri de kilo en wat eet men zelf? Knakworst, frikandellen, Struik, enzovoorts, enzoverder!
Je zou eigenlijk verwachten dat vissers die van die dure bollen te water laten en zo om de gezondheid van onze beschubde vriend bezorgd zijn, toch ook zelf een beetje aan hun gezondheid en een goede maaltijd zouden denken?
Smakelijk en groetjes,
Kees
Je zou eigenlijk verwachten dat vissers die van die dure bollen te water laten en zo om de gezondheid van onze beschubde vriend bezorgd zijn, toch ook zelf een beetje aan hun gezondheid en een goede maaltijd zouden denken?
Smakelijk en groetjes,
Kees
The human spirit needs places where nature has not been rearanged by the hand of man.
http://www.canadiancarpsafari.com : rivieravontuur in het groot!
http://www.canadiancarpsafari.com : rivieravontuur in het groot!
- Kees Verheij
- Berichten: 2866
- Lid geworden op: 09-12-2005 20:49
Daaf Wolters schreef:Frikandellen zijn gay en overrated.
Hamburgers zijn pas ttb.
Op de eerste avond zorg ik meestal dat ik iets vers bij me heb, daarna blikvoer.
Daaf, in hamburgers zitten ook geen botjes hoorrrr!
The human spirit needs places where nature has not been rearanged by the hand of man.
http://www.canadiancarpsafari.com : rivieravontuur in het groot!
http://www.canadiancarpsafari.com : rivieravontuur in het groot!
- john bakker
- Berichten: 75
- Lid geworden op: 18-05-2005 00:04
- Locatie: grootebroek
gewoon chinees laten bezorgen. en voor de nacht trek, eieren met spek
- bas v breukelen
- Berichten: 74
- Lid geworden op: 12-06-2006 14:37
hier brengen ze geen eten langs de waterkant das wel jammer
TELL ME ALL OF YOUR DREAMS,YouR HOPES AND YOUR FEARS,LET ME WALK TROUGH YOUR MIND,AND DRY ALL YOUR TEARS
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
hmmm, meestal neem ik soep, eieren en brood mee
- Ruud de gouw
- Berichten: 806
- Lid geworden op: 25-02-2005 19:39
- Locatie: Den Bosch
Rick Boerboom schreef:Frikadellen zijn zeker uit!
Is er een mode dan wat betreft eten aan de waterkant
Een Brasem valt niet ver van de boom.
Brasems maken meer kapot dan je lief is.
Hoge Brasems vangen veel wind
Al draagt een Brasem een gouden ring , het is en blijft een lelijk ding.
Zoals een Brasem thuis zwemt , zwemt ie nergens.
Brasems maken meer kapot dan je lief is.
Hoge Brasems vangen veel wind
Al draagt een Brasem een gouden ring , het is en blijft een lelijk ding.
Zoals een Brasem thuis zwemt , zwemt ie nergens.
-
- Berichten: 221
- Lid geworden op: 13-04-2005 13:47
Knaks!! Veel knaks! Koud of warm, maakt niet uit,..
Knaks op een wit bolletje met veel red-bull
Knaks op een wit bolletje met veel red-bull
-
- Berichten: 161
- Lid geworden op: 07-06-2004 17:04
- Locatie: leidschendam
eerste 2 dagen zeker gezond voedsel uit de koelbox en daarna word het meestal blik voer. maar wel groente. goed eten vind ik belangrijk.
dus gewoon doppertjes met burgertje en aardappeltje ofzo.
dus gewoon doppertjes met burgertje en aardappeltje ofzo.
de morgenstond, haalt karper uit de plomp
Gisteren de spulletjes opgezet, beetje gevoerd en wachten maar. Om een uur of 5 kreeg ik toch een beetje honger.
Geopend met:
Gegeleerde cappuccino van komkommerroom met coquilles Saint-Jacques en kaviaar. Lekker fris op een toch wel warme dag.
Als tweede gang dacht ik: kom laat ik dan toch maar eens een Ravioli van kwartel met gekonfijte kwartelboutjes, morieltjes engroene asperges klaarmaken. Lekker licht en met de aanbeten viel het toch een beetje tegen.
Sta ik net een farce te blenden voor mijn Reerug, gepaneerd met zwarte peper en amandelen, stoofpeertjes, kastanjes en meiknolletjes met karmdemon, gaat opeens m'n derde delkim van links, purple haze, met een techniespice 9 mm boile er vandoor. Op zich niet zo'n ramp. Stoofpeertjes worden alleen maar lekkerder en de farce kon ik nog net in de koelbox krijgen. Snel wat foto's gemaakt met mijn Canon Eos 1-Ds mark 2. Daarna aan tafel!
Het toetje hou ik altijd simpel aan het water. Meer dan Meringues met geroosterde amandelen, Zwitserse room en aarbeien met amandelijs en aarbeiensaus zat er gisteren niet in.
Het blijft altijd maar behelpen aan het water vind ik.
Geopend met:
Gegeleerde cappuccino van komkommerroom met coquilles Saint-Jacques en kaviaar. Lekker fris op een toch wel warme dag.
Als tweede gang dacht ik: kom laat ik dan toch maar eens een Ravioli van kwartel met gekonfijte kwartelboutjes, morieltjes engroene asperges klaarmaken. Lekker licht en met de aanbeten viel het toch een beetje tegen.
Sta ik net een farce te blenden voor mijn Reerug, gepaneerd met zwarte peper en amandelen, stoofpeertjes, kastanjes en meiknolletjes met karmdemon, gaat opeens m'n derde delkim van links, purple haze, met een techniespice 9 mm boile er vandoor. Op zich niet zo'n ramp. Stoofpeertjes worden alleen maar lekkerder en de farce kon ik nog net in de koelbox krijgen. Snel wat foto's gemaakt met mijn Canon Eos 1-Ds mark 2. Daarna aan tafel!
Het toetje hou ik altijd simpel aan het water. Meer dan Meringues met geroosterde amandelen, Zwitserse room en aarbeien met amandelijs en aarbeiensaus zat er gisteren niet in.
Het blijft altijd maar behelpen aan het water vind ik.
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
ben blij dat ik zulke dingen alleen thuis te vreten krijg...
-
- Berichten: 369
- Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
- Locatie: Didam
Reerug aan de waterkant! HMMMMMM dat wil ik ook!
Maarjah, gelukkig eten wij bijna wekelijks thuis ree of ander wild dus ik heb niks te klagen
Maarjah, gelukkig eten wij bijna wekelijks thuis ree of ander wild dus ik heb niks te klagen