MER1C

Plaats reactie
jasper huijsman
Berichten: 2
Lid geworden op: 04-11-2002 01:00

04-11-2002 22:02

DAMES EN HEREN !!!!
Dit is werkelijk een prachtig stukje visserservaring van Michiel Pilaar. Ik kan als insider melden dat hij en zijn kornuit Peter S. egte vissersfanaten zijn. Iedere dag in de klas lopen ze te vervelen en te kloten en te praten over hun visactiviteiten. Elke leraar heeft al een hekel aan ze en dat is zeker een compliment waard.
Elke dag in de trein moeten we vissersverhalen aanhoren van Onze vrienden Michiel en Peter. En vergeet "THA WINE" niet...ook hij is een toppertje in wording. Van deze vissers gaan we zeker weten nog wat horen. Is het niet mer iets in de vissport dan zal het wel iets anders zijn. (van school getrapt ofzo)
Michiel PIlaar is een voorbeeld voor de vissers en de bezoekers van deze site en hou hem dus ook in de gaten, ook de andere stukken die hij zal gaan schrijven zullen even prachtig worden als dit zojuist door u gelezen stuk. Ook Peter S. word een grote, hij heeft al de Titel LEERLING VAN DE MAAND SEPTEMBER UIT KLAS MER1C op zak. Hij is eveneens favoriet voor de TITEL LEERLING VAN DE MAAND OKTOBER.
Als Jullie maar in gedachte houden dat VIssen ALTIJD voor school gaat..dan komt eht wel goed. En zullen jullie prachtige vissers van groot kaliber worden.
We zien uit naar de cijfers van jullie tentamens en werkstukken.

Groeten MER1C (DA JASP, MAX, RIBO, DA VOICE~BN DE STEM, TJIN TJIIP, DA BERT, AKELIGE TONNY en CANCER FRENS)
Plaats reactie