tijgernoten
-
- Berichten: 5
- Lid geworden op: 22-04-2013 16:09
Hallo ik heb tijgernoten 24uur geweekt en een uur gekookr en ze zien er nu van binnen uit als een pinda is het dan goed?
-
- Berichten: 99
- Lid geworden op: 30-07-2011 19:41
Ze zouden goed moeten zijn na 1 uur koken en 24 uur weken. Ze zijn goed als ze geen rimpels meer hebben en dus glad zijn.
Vangsten van 2013:
Schub: 13
Spiegel: 1
Brasem: 0
Roofvis: 0
Pr 2013: 21 pond
pr 2012: 28 pond
Schub: 13
Spiegel: 1
Brasem: 0
Roofvis: 0
Pr 2013: 21 pond
pr 2012: 28 pond
-
- Berichten: 131
- Lid geworden op: 02-12-2007 11:12
- Locatie: geleen
ik heb tijgernoten gekookt, met het idee zet te crunchen voor in een mix te verwerken, nu weet ik dat als je de noten in het kookvocht laat staan ze lang houdbaar zijn, geld dat echter ook voor gecrunchte noten?
- shiffrin lugten
- Berichten: 650
- Lid geworden op: 21-03-2010 10:06
- Locatie: Ultimate cheyenne
waarom niet?
zijn ook gewoon tijgernoten.
zijn ook gewoon tijgernoten.
Een karper in de morguh is een dag zonder zorguh
- Sven van Anrooy
- Berichten: 7339
- Lid geworden op: 26-01-2004 16:58
- Contacteer:
Crush er een hele boel en gooi ze terug in het slijm. Moet je eens kijken hoe stevig die drek dan wordt
Het juiste water, de juiste plek en dan het juiste aas...
Geniet van mijn afwezigheid..
WC-PB: 1kg+ / 76cm
Geniet van mijn afwezigheid..
WC-PB: 1kg+ / 76cm
- Andre Jacobs
- Berichten: 1974
- Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
- Locatie: Finsterwolde
Hoe crush je die dingen het beste? In een goede koffie molen oid? krusha's lijkt me een intensief klusje voor grotere hoeveelheden...
- R de Winter
- Berichten: 3066
- Lid geworden op: 15-07-2010 15:05
- Locatie: JRC Extreme Brolly
- Contacteer:
Crushen is heel simpel, pak de blender van je moeder en gas met die zooi
of je koopt er 1 bij de blokker of 2e hands op marktplaats..
succes
of je koopt er 1 bij de blokker of 2e hands op marktplaats..
succes
Oja joh!!!
- Andre Jacobs
- Berichten: 1974
- Lid geworden op: 29-09-2003 02:00
- Locatie: Finsterwolde
Die van mn moeder staat me iets te ver weg . Ik heb mn vriendin pasgeleden een goeie blender gekocht, ik denk niet dat die het me in dank gaat afnemen . Lijkt me niet heel bevorderlijk voor het behoud van de mesjes, dus beter speciaal eentje voor op de kop tikken i guess. Anders maar de handdoek en deegroller truc hanteren. Blijven je stukjes ook iets grover, op een formaat dat je ze ook nog aan de hair krijgt zeg maar .
- Marc Schrikkema
- Berichten: 3034
- Lid geworden op: 09-10-2004 16:43
- Locatie: Heerhugowaard
Koffiemolen kan, blenders kunnen er NIET tegen .... althans de 4 die ik er mee gesloopt heb niet
Blauw helmen, zijn ook maar mensen ..... af en toe laten ze hun emotie spreken
- R de Winter
- Berichten: 3066
- Lid geworden op: 15-07-2010 15:05
- Locatie: JRC Extreme Brolly
- Contacteer:
Marc Schrikkema schreef:Koffiemolen kan, blenders kunnen er NIET tegen .... althans de 4 die ik er mee gesloopt heb niet
dan heb je geen goede blender gehad
Zelf crush ik al enkele jaren met een philips en heb nergens last van.
Wel zeg ik erbij dat je dat ding niet gelijk op volle toeren moet zetten want dan gaat het niet goed en springen de noten er zelfs uit.
Rustig opbouwen en niet teveel in 1x er in doen!
succes.
Oja joh!!!
- Tienus de vries
- Berichten: 68
- Lid geworden op: 11-07-2010 14:13
Ik gebruik een oersimpele hakmolen van Tomado. Kost geen drol bij de marskramer, maar het apparaatje vermorzeld alles.
De vis die men niet vangt, is altijd groot.
-
- Berichten: 70
- Lid geworden op: 06-06-2011 13:12
- Locatie: Noord-Brabant
Doe ze in een oude kussenovertrek & slaan maar
- theo kievits
- Berichten: 142
- Lid geworden op: 25-08-2008 19:03
hallo
je kunt ze ook gewoon gecrusht kopen
weet dat ze die bij de partikelgigant in een spodmix verwerken
het slijmt net als de gewone tijgernoten en je krijgt er ook nog een witte wolk van
in hetb water
gr theo
je kunt ze ook gewoon gecrusht kopen
weet dat ze die bij de partikelgigant in een spodmix verwerken
het slijmt net als de gewone tijgernoten en je krijgt er ook nog een witte wolk van
in hetb water
gr theo
-
- Berichten: 7
- Lid geworden op: 12-02-2013 17:03
Beste karpervissers,
Hoe kan ik het best mijn tijgernoten bereiden, moeten er geurtjes of kleurtjes bij?
Arno
Hoe kan ik het best mijn tijgernoten bereiden, moeten er geurtjes of kleurtjes bij?
Arno
- Jerome berken
- Berichten: 673
- Lid geworden op: 12-03-2013 15:39
Arno Clement schreef:Beste karpervissers,
Hoe kan ik het best mijn tijgernoten bereiden, moeten er geurtjes of kleurtjes bij?
Arno
lees het bericht bovenin dit topic.. of gebruik de zoekfunctie want dit forum staat er vol mee (24 uur weken) + (1 uur koken)
Je kan er smaakstofjes bij doen ja.. (riet)suiker, stroop, melasse, (oud) bruin bier etc..
Shimano Tribal XT-A \ Shimano 8000D eu
- R de Winter
- Berichten: 3066
- Lid geworden op: 15-07-2010 15:05
- Locatie: JRC Extreme Brolly
- Contacteer:
nee Arno,
gewoon op de normale manier bereiden.
minstens 24uur weken
dan dik uurtje koken die hap en dan overgieten in een emmer en de deksel erop.
In de zon zetten die emmer en ff wachten tot ze gaan slijmen.
Owja en NIET met je handen er in tijdens het hele proces want dan gaan ze 9 van de 10 keer NIET slijmen.
Zelf heb ik liever schone dus ik roer er wel even in met me handen.
Succes.
gewoon op de normale manier bereiden.
minstens 24uur weken
dan dik uurtje koken die hap en dan overgieten in een emmer en de deksel erop.
In de zon zetten die emmer en ff wachten tot ze gaan slijmen.
Owja en NIET met je handen er in tijdens het hele proces want dan gaan ze 9 van de 10 keer NIET slijmen.
Zelf heb ik liever schone dus ik roer er wel even in met me handen.
Succes.
Oja joh!!!
- Tienus de vries
- Berichten: 68
- Lid geworden op: 11-07-2010 14:13
En om ze wel geweldig te laten slijmen een eetlepel poedermelk erbij (wordt geheid een glibberzooi)
De vis die men niet vangt, is altijd groot.