robin red


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Christian v Oorschot
Berichten: 11
Lid geworden op: 04-03-2010 18:37

20-03-2013 18:31

Ik heb een vraag over robin red,kun je dit in elke mix gebruiken en kun je dit met welke flavour dan ook combineren?
Gebruikersavatar
Sven van Anrooy
Berichten: 7339
Lid geworden op: 26-01-2004 16:58
Contacteer:

20-03-2013 18:32

Vraag terug: Waarom zou het niet kunnen? Of het de beste oplossing is daargelaten, maar chemischie reacties of ontploffingen zal je niet krijgen gok ik zo..
Het juiste water, de juiste plek en dan het juiste aas...

Geniet van mijn afwezigheid..

WC-PB: 1kg+ / 76cm
Marco Mostert
Berichten: 3296
Lid geworden op: 28-05-2008 17:59

23-03-2013 11:21

Heel eventjes zoeken via navigatie linksboven :wink: ...

viewtopic.php?f=35&t=72480&p=885211&hilit=robin+red#p885211
Groeten, Marco.

..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid 8).
Gebruikersavatar
Mart Honen
Berichten: 1374
Lid geworden op: 21-09-2009 17:53
Locatie: Breda

25-03-2013 10:17

Volgens mij moet Robin Red verplicht verwerkt worden in een mix met vismeel en knoflookpoeder. Enige te gebruiken flavours zijn knoflook en/of visgerelateerd. :wink:

Nee hoor, maakt natuurlijk geen fluit uit. Robin Red is wat kruidig en kleurt je bol rood. Prima te combineren met allerlei andere smaken. Vis, fruit, kaas, chocola, whatever... Die karper kent de regels omtrent smaakcombinaties toch niet joh...
Ik weet het ook allemaal niet...
Gebruikersavatar
Dion van der Does
Berichten: 574
Lid geworden op: 28-09-2009 14:37

25-03-2013 12:46

Prima te gebruiken in iedere mix.
Tight Lines !
Gebruikersavatar
Joeri De Decker
Berichten: 219
Lid geworden op: 13-01-2013 18:21
Locatie: Sint-Amands

25-03-2013 18:55

Met eens af te wijken van de gebruikelijke
smaakvombinaties kan je wel eens voor positieve
verassingen komen te staan. Hier in de buurt
leek het een tijdje wel of iedereen met garlic/robin red
Aan het vissen was. :D
Marco Mostert
Berichten: 3296
Lid geworden op: 28-05-2008 17:59

27-03-2013 04:29

Dan kun je het zelfde doen en met ze mee vangen.., of met ze mee blanken. Na een dagje van dat laatste lekker kiezen voor het zoete fruitige of neutrale pad...
Groeten, Marco.

..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid 8).
Gebruikersavatar
Christian v Oorschot
Berichten: 11
Lid geworden op: 04-03-2010 18:37

27-03-2013 17:27

Bedankt allemaal voor jullie reakties ik denk dat ik hier wel wat mee kan,ga gewoon eens wat proberen of het werkt.

Gr Christian.
stijn michiels
Berichten: 15
Lid geworden op: 22-01-2012 16:15
Locatie: zoersel (belgie)
Contacteer:

29-03-2013 13:51

weet er iemand een maximum verhouding dat er in een kilo droge mix mag ?
Danny Slaats
Berichten: 542
Lid geworden op: 07-08-2008 11:55

29-03-2013 14:16

stijn michiels schreef:weet er iemand een maximum verhouding dat er in een kilo droge mix mag ?


Voor robin red geldt meer is niet altijd beter afhankelijk van de kwaliteit kan je maximaal 10 tot 15% gebruiken .

Note : meer KAN maar maakt je boilie niet beter
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Gebruikersavatar
marijn ham
Berichten: 2429
Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
Locatie: Waarland

11-04-2013 11:44

Voor robin red geldt meer is niet altijd beter afhankelijk van de kwaliteit kan je maximaal 10 tot 15% gebruiken .
Note : meer KAN maar maakt je boilie niet beter


meer dan 15%?
Duur bolletje...

Als je goede Robin Red hebt (Haits) dan heb je in mijn ogen niet meer dan 5% nodig.
Remco Oudhuyzen
Berichten: 2162
Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
Locatie: Hengelo

12-04-2013 11:32

marijn ham schreef:meer dan 15%?
Duur bolletje...

Als je goede Robin Red hebt (Haits) dan heb je in mijn ogen niet meer dan 5% nodig.


15% is duur als je grote hoeveelheden maakt, maar als je maar 10-15kg boilies per jaar verbruikt (1 a 2kg Robin Red) vind ik de kosten nog wel meevallen..


Je kunt ook je normale bollen met 5% maken en wat haakaasjes met 10-15%, eventueel wat extra liquids erin..
Kan voor elk ander additief natuurlijk ook.. bv 10-15% leverpoeder in je haakaasje.. kan net dat beetje extra attractie geven wat de vis naar je haak lokt :)
Plaats reactie