cavagnac

Forumregels
Huisregel 1e. Beheerders en moderatoren staan kritisch tegenover betaalwater. Dit is gericht tegen de commerciële uitbating van karperbestanden en niet tegen karpervissers die op deze wateren vissen of willen vissen, dan wel ervaringen of foto's van hun vangst willen delen. Om dit laatste mogelijk te maken is hiervoor een apart forum ingericht, waarin zowel positieve als negatieve ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Daarbij gelden wel de huisregels van dit board. Uitingen die uitgelegd kunnen worden als een rechtstreekse bevordering van een betaalwater als gevolg van een belang bij dat water worden verwijderd. Bespreking van betaalwater in andere forums van Carpboard is niet toegestaan.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Mark Uitenhoven
Berichten: 359
Lid geworden op: 29-10-2006 14:26
Locatie: Helmond

17-08-2014 21:00

beste medeboarders.

Ik en mijn vismaat gaan begin september naar lac cavagnac france.
Dat is een 25ha water met kleigrond en sliblaagje en de nodige lelievelden.
Er gaan mainline the cell, proline bbq bytric en ccmoore equinox mee met
wafters, popups en natuurlijk de gewone freezers, groundbait (in de smaken), micropallets (in de smaken) en hennep.
We zitten op stek 1.

Heeft iemand nog tips/trics of wil er ervaringen delen?
Is het overigens verstandig om bijvoorbeeld de equinox of bbq te soaken in salminol of digest liver? of verpruts je daarmee de boilie omdat het een hele andere geur is?

alvast bedankt!
Losers are allways whining about their best, winners go home and f.uck the promqueen!
Plaats reactie