6x Matrix Innovations Quadra Point banksticks 16inch

Forumregels
2n. De rubrieken Vraag en Aanbod op Carpboard zijn alleen bestemd voor particuliere aanbieders die hiervan gratis gebruik kunnen maken om tweedehands producten aan te bieden of op te vragen, maar mogen per kwartaal niet meer dan 7 advertenties plaatsen. Het is alleen toegestaan karpervissen gerelateerde zaken aan te bieden.

2o. Met particuliere aanbieders bedoelen we mensen die door henzelf gebruikte producten verkopen. De rubrieken Vraag en Aanbod zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die andere dan door henzelf gebruikte apparatuur verkopen.

2p. Het is alleen toegestaan gebruikte goederen te koop aan te bieden. Nieuwe, vrijwel nieuwe of voor demonstratie gebruikte goederen mogen dus niet te koop worden aangeboden.

2q. Onderhandelen over de aankoop van goederen dient via persoonlijk contact en niet via de rubrieken plaats te vinden. Hieronder valt ook commentaar over de prijs of kwaliteit van de aangeboden goederen.

2s. KWO behoudt ten alle tijden het recht advertenties in de rubrieken Vraag en Aanbod zonder opgaaf van reden te verwijderen.

2w. Zakelijke aanbieders kunnen de redactie van KWO contacteren over plaatsing van een advertentie of link op de website.
Plaats reactie
dennis van vliet
Berichten: 435
Lid geworden op: 11-07-2006 12:26
Locatie: Zuid-Holland

19-07-2020 19:11

De Créme de la Créme onder de banksticks.
Vanwege het Quadra point einde heeft deze bankstick geen stabilisator nodig en staan deze dan ook als een huis.
Het materiaal is aan de buitenkant massief RVS waarmee het ogenschijnlijk de meest sterkte bankstick ooit is.

De banksticks zijn maar 2 sessies gebruikt en zien er dus nog zeer goed uit.Gaan weg i.v.m. inkrimpen visuitrusting.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
Plaats reactie