Nash Double top Mk4 2man

Forumregels
2n. De rubrieken Vraag en Aanbod op Carpboard zijn alleen bestemd voor particuliere aanbieders die hiervan gratis gebruik kunnen maken om tweedehands producten aan te bieden of op te vragen, maar mogen per kwartaal niet meer dan 7 advertenties plaatsen. Het is alleen toegestaan karpervissen gerelateerde zaken aan te bieden.

2o. Met particuliere aanbieders bedoelen we mensen die door henzelf gebruikte producten verkopen. De rubrieken Vraag en Aanbod zijn uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die andere dan door henzelf gebruikte apparatuur verkopen.

2p. Het is alleen toegestaan gebruikte goederen te koop aan te bieden. Nieuwe, vrijwel nieuwe of voor demonstratie gebruikte goederen mogen dus niet te koop worden aangeboden.

2q. Onderhandelen over de aankoop van goederen dient via persoonlijk contact en niet via de rubrieken plaats te vinden. Hieronder valt ook commentaar over de prijs of kwaliteit van de aangeboden goederen.

2s. KWO behoudt ten alle tijden het recht advertenties in de rubrieken Vraag en Aanbod zonder opgaaf van reden te verwijderen.

2w. Zakelijke aanbieders kunnen de redactie van KWO contacteren over plaatsing van een advertentie of link op de website.
Plaats reactie
jimmy roskams
Berichten: 243
Lid geworden op: 09-11-2009 11:46

06-06-2020 09:25

Te koop.:

-Nash Double top mk4 2 man (als nieuw)

1 nacht gebruikt

Ondanks dat het een top Bivvy is hebben we nood aan een grotere Bivvy,

2 volwassenen/2 kindjes) Deze Double top is al zeer ruim met 2 bechairs erin heb je nog ruimte zat.

Kwaliteit van materiaal is top, inner capsule zou ik er echt inlaten we hebben er met ons 4 in geslapen vorige nacht en totaal geen last van condens gehad.

Op te halen in Middelkerke/Gistel tent kan uiteraard uitvoerig bekeken worden kan ook altijd naar de waterkant rijden en ze daar op zetten,

Prijs €400 bij interesse graag Pb
Plaats reactie