cbb baits


Ray Schra
Berichten: 1306
Lid geworden op: 04-01-2002 01:00

28-03-2013 10:05

bas van geffen schreef:mtc... die freezers die ik in zwolle op de beurs gehaald heb zijn nog steeds niet over de kop... dan zou er toch ook iets in moeten zitten lijkt me...

zijn dat dan ook chemische bollen?? maar ook daar vong ik gewoon mijn vissen op dus wat er ook in zit... ze werken wel...

er zijn zoveel fabrikanten van bollen tegenwoordig.. die vaak uit dezelfde fabrieken komen en van dezelfde batches grondstoffen worden gemaakt... wil je iets anders, dan moet je een kleine thuisdraaier hebben of ze zelf thuis draaien...
/


Hallo Bas,

Het wel of niet gaan schimmelen van boilies is niet alleen een kwestie van toevoegen van conserveermiddel.

Dat heeft ook te maken met de gebruikte ingredienten, het vochtgehalte in een boilie (stomen of koken), en hoe en waar jij ze bewaart/droogt.
Maar dat wist jij als promovisser natuurlijk al lang.
herman hulsman
Berichten: 1274
Lid geworden op: 25-10-2007 21:27
Locatie: Eemnes

28-03-2013 10:18

Kees Verheij schreef:Klikkerdeklik op de site, klik op promoteam en verdomd, ik snap em!


trof hier laatst ook een uit belgie die iets dergelijks met flavours deed, bleek zelf de verdeler te zijn :-?
Gebruikersavatar
Mart Honen
Berichten: 1374
Lid geworden op: 21-09-2009 17:53
Locatie: Breda

28-03-2013 10:28

wat is de meerwaarde van CBB wat zijn de usp's?


Zelfde usp's als de bollen van andere "13 in een dozijn" bollenshops. Oftewel: niks unieks en dus geen usp's. Meerwaarde is ook ver te zoeken, maar da's ook niks nieuws. Blijkbaar is de taart dusdanig groot dat er voor velen een stukje is.
Mijn voorkeur gaat uit naar andere taart...
Ik weet het ook allemaal niet...
bas van geffen
Berichten: 1152
Lid geworden op: 12-11-2009 02:11
Locatie: bronxtel

28-03-2013 12:10

Hallo Bas,

Het wel of niet gaan schimmelen van boilies is niet alleen een kwestie van toevoegen van conserveermiddel.

Dat heeft ook te maken met de gebruikte ingredienten, het vochtgehalte in een boilie (stomen of koken), en hoe en waar jij ze bewaart/droogt.
Maar dat wist jij als promovisser natuurlijk al lang.


dan is het kwalitatief dus ook gewoon een goede bol dus...

ik heb gewoon vertrouwen in het aas van stado baits en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. het "promo" vissen is voor mij een extra stimulatie om meer filmpjes te maken en meer met mijn visserij te gaan doen.
ik ben normaal ook niet van de freezers maarja je bent op de beurs en je wil toch een keer wat proberen... doe mij maar readymades!
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

28-03-2013 16:26

Leon, ik haal er geen 3000 andere dingen bij.
De onderwerpen waar ik op in ga heb jijzelf eerder ingebracht, scheelt mij weer werk, zie je?

Ik ben ook geen voedingsdeskundige of chemicus, breek ook wel eens een bolletje open...maar mij zegt het namelijk helemaal niks, juist omdat ik het niet eens beoordelen kan.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
wally de weijer
Berichten: 462
Lid geworden op: 03-06-2011 23:33

28-03-2013 16:29

leon van der schelling schreef:@Wally

Wederom een loze kreet,..onderbouwen? ik ben geen chemicus maar ik zou zeggen koop een zakje
en verkruimel een bolletje en je weet precies wat ik bedoel.


gekocht,verkuimeld,geroken en geproefd maar weet nog niet wat je bedoeld dus leg uit.
ook al ben je geen chemicus zou ik graag willen weten wat je bedoeld.
Gebruikersavatar
Kees Ouwehand
Berichten: 11597
Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Locatie: Nederland

28-03-2013 16:35

Haha, als chemicus zou ik het dus wel moeten weten. :D

Ik kan je vertellen dat de chemische vorm van water ook H2O is. :wink: Beide kan je drinken. Slootwater uit de natuur is echter niet aan te raden.

Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
Gebruikersavatar
wally de weijer
Berichten: 462
Lid geworden op: 03-06-2011 23:33

28-03-2013 18:24

ik denk dat jij toevallig een zakje van zijn nieuwe smaak( DIESELIJN ) hebt onderschept die eigenlijk alleen getest mocht worden door testvissers...... :wink:

maar ik denk dat in iedere boillie wel een flavour zit en of ze natuurlijk,chemisch of syntetisch zijn dat kunnen wij niet zien of je moet mee kunnen kijken bij een boilliefabrikant.
maar het lijkt me dat niet iedereen in de keuken van zo een fabrikant mag komen.
Gebruikersavatar
Kees Ouwehand
Berichten: 11597
Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
Locatie: Nederland

28-03-2013 18:29

Aha, azijn wordt afgescheiden als gegiste producten gaan verzuren. Nu diesel nog?

In elk geval niks chemisch volgens jouw idee. Dus als chemicus heb ik niks bij te dragen. Sorry dan. Jammer, ik begon net. :D

Wally, je maakt er ook wat van. De chemie produceert producten door middel van synthese. :wink:

Groet, Kees
===== Zen en de kunst van het karperen ======
============Never too old============
======= http://www.karperbeheer.nl/ =======
bas van geffen
Berichten: 1152
Lid geworden op: 12-11-2009 02:11
Locatie: bronxtel

28-03-2013 19:33

als jullie net zo kritisch zijn op je eigen eten dan op die van de karper zouden jullie verhongeren... :o
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

28-03-2013 20:59

Nee hoor Bas, ik zou niet verhongeren.
Maar Leon misschien, die schijnt eerst alles te verkruimelen waar hij nadien eerst nog zijn dikke neus schijnt in te steken..nou wanneer het dan nog niet naar diesel en ouwe zeikende wijven stinkt is er wel wat grondig mis met "De neus". :wink:
Groet'n Henk..

still growing Old.
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

29-03-2013 08:21

gifgroen...


En nee niet van jaloezie :lol:
It's okay 2 pay
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

29-03-2013 22:21

Waar doel jij nu weer op Klaas, gifgroen?
Je moet er geen 3000 gifgroene limburgse appels en peren of peppie en jonkie frisbee van de lidle of nog andere dingen gaan bijhalen, ik word er nu al geen wijs meer uit.. :roll: :wink:
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

29-03-2013 22:27

Kom op Leon,
Be en veroordeel dan geen producten die je niet beoordelen kunt.
Wanneer je dat zou willen dan moet je een laboratorium ( het liefst Wageningen ) inhuren, en dan nog zal het moeilijk worden een waarde oordeel te vellen.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Klaas vd Herik
Berichten: 2844
Lid geworden op: 29-03-2011 19:22

30-03-2013 07:38

De kleur van het logo Henk.

Er zijn btw genoeg niet chemische conserveringsmiddelen die gevaarlijker zijn dan menig chemisch goedje.

Maar daar ging het helemaal niet om
Er is iets gevraagd en ik had een wedervraag:

wat zijn de usp's waarom zou ik als afnemer kiezen voor CBB (bijna cikvouc grapje)?

Komen we bij de opmerking Kees V: wie is u? Dat is precies de crux: veel aas wordt door de naam verkocht.
It's okay 2 pay
Gebruikersavatar
wally de weijer
Berichten: 462
Lid geworden op: 03-06-2011 23:33

30-03-2013 17:20

daarom vroeg ik dus hoe en vanwaar de opmerking van het chemisch druipt, hij is geen chemicus maar kan wel concluderen dat er iets chemisch inzit.
als je zo een conclusie trekt alleen al van de geur en door naar een boillie te kijken dan zou ik graag zien dat je zo een uitspraak onderbouwd.....

maar ja hij wil niet meer discuseren tegen een paar oude zeikende wijven...... :wink:
Bjorn Schoemacher
Berichten: 913
Lid geworden op: 12-08-2011 20:52

31-03-2013 12:17

Leon zal vast wel niet letterlijk bedoeld hebben dat de bollen chemisch zouden zijn, weten jullie ook wel denk ik maar het stookt zo lekker? :wink:

Ik kan mij goed voorstellen wat hij bedoeld. Koop eens zo'n goedkoop trommeltje of zakje snoep ergens bij de pomp ruk die open en stop daar je neus eens in. Absoluut niets chemisch aan, is gewoon te consumeren maar als je een beetje helder denkt eet je zoiets niet op.
Gebruikersavatar
Ger Milius
Berichten: 332
Lid geworden op: 19-02-2008 19:29
Locatie: Breda
Contacteer:

20-04-2013 09:27

Ik zal er natuurlijk wel naast zitten, heb immers niet zoveel te doen met chemische bollen (?), maar ik ben er van overtuigd dat er zelfs chemie nodig is om de bol aantrekkelijk te maken....

laat ik het anders stellen , er is een chemische reactie onder water nodig om de vis te laten bijten op wat voor manier dan ook.
denk daar maar eens over na.

fluoriserende groeten

Ger
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het ook langs de waterkant
jesse van mierlo
Berichten: 34
Lid geworden op: 14-02-2011 15:03
Locatie: raamsdonk

19-05-2013 21:55

hallo

heb laatst een aantal nachten met de 14 mm the secret boillies van cbb baits gevist.

en ik kan maar een ding zeggen over deze boilie, het zijn hele goede bollen.

de vissen waren niet van de stek af te krijgen.
dus deze gaan vaker mee naar de waterkant.
wie de vis vangt vangt hem http://www.facebook.nl/carpfishingnoordbrabant
pr - 35 pond spiegel
pr - 26 pond schub
vangsten 2015
schub - 5
spiegel - 3
zeelt - 5
brasem - 0 :)