glucose stroop goede sweetner of ???????? en hoeveel


Plaats reactie
dennis dirks
Berichten: 34
Lid geworden op: 15-02-2010 20:24
Locatie: breda

25-02-2010 16:58

vraagje jongens wie heeft er ervaring met glucose stroop door zijn mix resultaten en in welke verhouding .en zou je glucose kunnen gebruiken voor een zoete visbol bijvoorbeeld .thanks boys
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

25-02-2010 22:38

Glucosestroop is minder zoet dan suiker, maar is veel makkelijker in gebruik bij de productie van levensmiddelen zoals taarten en andere natte gebaksoorten.

Zoete visboldosering..
Wil het enig zoeteffect hebben, zul je zeker 10% moeten gebruiken.
In een boliedeeg verwerkt geeft dat een enorme plakbende waar zelfs een ervaren bakker/deegdraaier z'n poten bijna breekt.
Uiteindelijk zijn er wel bollekes van te rollen, maar deze zullen dan één voor één gekookt of gestoomd moeten worden. 8)
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Dennis Mijnster
Berichten: 36
Lid geworden op: 22-02-2010 20:47

25-02-2010 23:24

Wel een mooi product om als basis te gebruiken voor een zoete dip/soak :wink:
Dennis.
------------------------------------------------------------------
Veel mensen zijn niet slim genoeg om hun eigen domheid te bevatten.
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

25-02-2010 23:28

Daarvoor neem je liever weer blanke stroop.
Veel en veel taaier.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Dennis Mijnster
Berichten: 36
Lid geworden op: 22-02-2010 20:47

25-02-2010 23:41

Vooral met deze temperaturen :wink:
Dennis.
------------------------------------------------------------------
Veel mensen zijn niet slim genoeg om hun eigen domheid te bevatten.
dennis dirks
Berichten: 34
Lid geworden op: 15-02-2010 20:24
Locatie: breda

26-02-2010 12:25

dus heren in de zomer me wat toevoegingen te gebruiken als een dip thanks.niet in de mix dus.kan weer wel in de stick mix dus . bedankt heren
Gebruikersavatar
daan biemans
Berichten: 636
Lid geworden op: 10-10-2007 21:52
Contacteer:

26-02-2010 13:20

Verteerbaarheid van glucosestroop is wel groter als die van suiker toch?

gr
Gewoon genieten
Plaats reactie