bevochtigen van boliemix.


Plaats reactie
Tom Sterkens
Berichten: 62
Lid geworden op: 22-01-2002 01:00
Locatie: Enschede
Contacteer:

07-02-2002 16:38

Even wat over het bevochtigen van de boliemix.Zijn er vissers hier die inplaats van water melk gebruiken misschien is dit ook wel een ideetje ? graag jullie reacties wat betreft!
Tightlines ><> ><> ><>
Henny Jordaan
Berichten: 92
Lid geworden op: 05-02-2002 01:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

08-02-2002 20:19

Hoi Tom
ik gebruik never water of melk om de mix vochtig te maken .
ik snap ook helemaal niet waarom je dat wilt doen
als je de eieren geklutst hebt dan doe je daar toch zoveel mix bij totdat de mix goed is om te rollen ..
misschien doe ik het wel verkeerd dus hoor ik graag waarom je er water of melk bij wilt doen
vr gr Henny
Bram van de Berg
Berichten: 108
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Locatie: Deurne

09-02-2002 18:42

Ik zou geen melk gebruiken dat bederft heel snel word zuur.

MVG BRAM
Jos de Wit
Berichten: 342
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Heemskerk

10-02-2002 17:53

Ik heb een periode gehad dat ik yoghurt toevoegde aan mijn mix, min of meer uit nood, mix te droog, eieren op en de winkel dicht.
Deze boilies werden wel harder dan ik gewend was.
De vangsten waren goed, maar het was een crime, om die boilies, ook na invriezen goed te houden.

Jos
Gebruikersavatar
Douwe Bijlsma
Berichten: 8217
Lid geworden op: 01-01-2002 01:00
Locatie: Leeuwarden

11-02-2002 00:38

Jos, je moet het wel heel erg bruin bakken wil je niks in huis hebben om een te droge mix toch nog goed te krijgen.
Wel eens aan water gedacht??

Douwe
Vissen is een hobby, geen religie!
Gebruikersavatar
Henri van der Wal
Berichten: 730
Lid geworden op: 29-01-2002 01:00
Locatie: visPASloo
Contacteer:

11-02-2002 09:56

Yoghert is 1 bonk bacterien, tenminste yoghert is gemaakt door bacterien, dus daarom bederven ze misschien eerder?
Meldpunt Spiegelkarpers Fryslan : spiegelkarpersinfriesland@live.nl
http://www.ksnregiofryslan.nl

http://www.sunrisebaitservice.com - Quality Carpfood
Tom Sterkens
Berichten: 62
Lid geworden op: 22-01-2002 01:00
Locatie: Enschede
Contacteer:

11-02-2002 14:21

Dan kun je toch terug komen op condensed melk ??
Tightlines ><> ><> ><>
Plaats reactie