Bruine Bastaardsuiker


Plaats reactie
ferry verhage
Berichten: 53
Lid geworden op: 08-04-2002 02:00

06-07-2002 15:05

Ik ben van plan ook bruine bastaardsuiker in me mix te verwerken!
Wat is nou voor suiker een goede hoeveelheid om in je mix te stoppen?
Teveel suiker kan je boilie verpesten!!!
Wie heeft ervaring met suiker in zijn mix???
Gebruikersavatar
Aart-Jan de Jong
Berichten: 103
Lid geworden op: 27-01-2002 01:00
Locatie: Harfsen (tussen Deventer&Zutphen)

06-07-2002 15:29

hallo

ik ken het ingredient suiker in een boillie wel ja, ook bruine baterdsuiker ken. maar ik ben nou niet echt positief over de werking ervan.
een eigenschap van bruine basterd is namelijk dat het heel erg snel gaat klonteren. het blijft wel altijd zacht, maar het maakt je mix heel erg zacht. het geeft ook niet echt goed zijn geur af en blijft bijna onmerkbaar in de boillie zitten.
als je toch op zoek bent naar een zoete smaakversterker kan ik je het beste aanraden om een zoete boilliemix te maken en er vervolgens VE-TSIN aan toe te voegem. dat is zo'n oosters goedje, in potjes verktijgbaar bijde appie of gewoon in de toko..

groeten Aart-Jan
..Caugt by Carphunting..
dieter demeyere
Berichten: 13
Lid geworden op: 16-06-2002 02:00
Locatie: west vlaanderen

06-07-2002 18:56

mijn ervaringen met suiker zijn: als je er teveel in doet wordt de mix hard en als je veel mix in 1 keer klaar maakt is het een goeie armoefening met de deegspuit ik gebruik 5% tot max 10%.
Rik Schaap

14-07-2002 12:30

Ik gebruik geen bastaardsuiker in mijn boilie.

Wat ik wel doe is altijd 4 scheppen in de emmer met wekende tijgernoten.

Met de boilie kan ik je dus niet helpen maar probeer het zeker eens bij je tijgernoten.
Arnold Haandrik

14-07-2002 14:43

Bastaard?¿
:lol:
dave karels
Berichten: 72
Lid geworden op: 12-03-2002 01:00

15-07-2002 16:31

Hoi Ferry,

Door dingen zelf te proberen kom je daar het beste achter.
Om je een idee te geven ik gebruik 2 tot 10%,dit is afhankelijk van de mix die ik gebruik...
Plaats reactie