Ei-albumine, lactalbumine, caseïne


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Dennis van Tol
Berichten: 31
Lid geworden op: 18-01-2002 01:00
Locatie: Zoetermeer

29-06-2002 03:00

Wat zijn de eigenschappen van en de verschillen tussen deze eiwit-kanonnen?
De overeenkomst is in elk geval dat ze behoorlijk aan de prijs zijn.
Tarwegluten schijnen trouwens ook te ontploffen van de eiwitten, maar dit goedje is stukken goedkoper! Hoe verhoudt dit zich (in eigenscahppen en gebruik) tot bovengenoemde ingrediënten?
Steven Van Holsbeke
Berichten: 28
Lid geworden op: 24-05-2002 02:00
Locatie: Bouwel
Contacteer:

29-06-2002 10:05

Hoi Dennis,

Ik stel voor dat je eens een kijkje neemt op http://members.lycos.nl/hollandsekarpers/ en dan bij aas ingredienten vind je wel de uitleg die je zoekt denk ik.

Mvg,

Steven
Plaats reactie