Gezocht: de beste vissers van Nederland

Harm Rademakers
Berichten: 1808
Lid geworden op: 19-03-2012 19:34

16-10-2014 07:44

robertino smith schreef: hadden zich ook kunnen melden op een roofvis forum (snoekbaars, ook een delicatesse)! Word dan minder knurfterig op gereageerd.

Dan wordt je nog eerder gelynched hoor :evil: :D
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

16-10-2014 15:40

Nee, da's import vis Michel...
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

16-10-2014 18:03

H@ Mitsz, heb jij enig idee hoe zo'n projectspiegeltje uit een rookoventje komt.

Dikke spiegels van 20 pond en meer zijn niet te vreten, die smaken echt naar dikke modder ondanks een houtmengsel van 70 beuken en 30 eikenhout plus een schepje bruine suiker op het hout voor de caramel smaak vond ik het helemaal niks.
Forellen op die manier bereid zijn echt super, maar karper.. Man, je zal in een land wonen waar ze het tijdens de kerst als delicatesse opdienen.
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

16-10-2014 18:54

100 miljoen mensen vreten wel die kleintjes Henk.

Je mot ze laten uitzwemmen in kraanwater. Dag of 4...

Laatste dag een scheut bier d'rbij.

Doet niks voor de smaak, maar dan gaan ze in ieder geval in een jolige bui.

:D
Harm Rademakers
Berichten: 1808
Lid geworden op: 19-03-2012 19:34

16-10-2014 20:02

Heb weleens karper op Antilliaanse wijze bereidt opgegeten, zonder te weten wat het was trouwens.
Kwam van school met een flinke vreetkick en dat was het eerste dat ik zag toen ik de koelkast open trok, nom nom nom.
Maar met zoveel kruiden kun je een stuk stront ook wel lekker maken.
Bleek dat de vader van een maat van m'n broer :roll: hem had klaargemaakt.
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

17-10-2014 11:07

Karper op Antilliaanse wijze...

Zal biologen meer verrassen dan de gemiddelde kok. :D
Gebruikersavatar
kornelis schipper
Berichten: 351
Lid geworden op: 31-03-2010 14:32
Locatie: putten

06-06-2016 11:49

Als je trek heb smaakt alles wel.....bruine Dwergmeerval op het Kempische Kanaal .....ook veel gegeten in 1998..... 8 maanden sessie. Dan lust je ook wel eens een stukje vis op eigen manier bereid.
Na een tip van een witvisser......Bakken in hun eigen vet beetje kibbeling kruiden en iets citroen.....smaakte perfect deze bijvangst vissen....
Of in Frankrijk lekkere Franse rivierkreeft .......is wel geen vis, maar heb mij zelf er zot aan gegeten.
Vissen is ontspanning en geen gezeur met elkaar.