Versheid ingrediënten aasbedrijven.
- Lesley van Dinter
- Berichten: 1642
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Twente
Haha de slager, ja die is lekker betrouwbaar..
©
- Dries Jacke
- Berichten: 2360
- Lid geworden op: 01-04-2007 09:29
- Locatie: Friesland
Leuk topic....er wordt gevraagd naar versheid ingredienten van boillies en we gaan een discussie voeren over het vlees van de supermarkt en de slager
-
- Berichten: 215
- Lid geworden op: 22-01-2016 10:23
versheid ingredienten aasbedrijven!
nou, de slagers en supermarkten zijn ook een soort van aas bedrijven, maar dan voor mens en huis dier.
nou, de slagers en supermarkten zijn ook een soort van aas bedrijven, maar dan voor mens en huis dier.
-
- Berichten: 1808
- Lid geworden op: 19-03-2012 19:34
Lesley van Dinter schreef:Haha de slager, ja die is lekker betrouwbaar..
Dat zegt meer over jouw slager dan de mijne
Wat is vers dan?
Alle producten die diepgevroren zijn geweest kunnen niet onder de noemer vers verkocht worden, de praktijk is een stuk weerbarstiger. Of het ten kosten gaat van kwaliteit is een ander verhaal.
Groet,
Peter
Groet,
Peter
Kijk eens op http://www.karperbeheer.nl
- David Janssen
- Berichten: 231
- Lid geworden op: 22-06-2016 11:12
Ach zo heb ik ook al veel geruchten gehoord over "zware ingrediënten" door de mix heen gooien om voor minder geld aan een aantal kilo`s te kopen. Denk aan fijn zand, karton en dat soort dingen.
Vergelijk het met onze plaatselijke cocaïne dealer.. Die verkoopt ook maar 25% coke
Vergelijk het met onze plaatselijke cocaïne dealer.. Die verkoopt ook maar 25% coke
Stop wishing... Go fishing!
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Kookwater (ik heb liever steamies) en vloeistoffen, zoals zelf aangeleverde eieren en andere vloeibare attractoren, zijn wat mij betreft een groter nadelig financieel punt wanneer je het draaiwerk uitbesteedt. Die betaal je in gewicht ook nog eens, haha.
En ook al koop je boilies zonder zelf werk te verzetten, dan nog zit er water in waarvoor je betaald. Dus accepteren of zelf doen.
Flink wat zand en karton, daar kan een boer weinig mee in z'n deeg...
En ook al koop je boilies zonder zelf werk te verzetten, dan nog zit er water in waarvoor je betaald. Dus accepteren of zelf doen.
Flink wat zand en karton, daar kan een boer weinig mee in z'n deeg...
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
-
- Berichten: 1808
- Lid geworden op: 19-03-2012 19:34
herman hulsman schreef:weet niet goed wat je wil zeggen, maar ik weet wel dat ik geen kipfilet of gehakt wat 3 jaar in een koelcel lag nog vreet
Ach gut........
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/19/aa ... 6-a1550974
-
- Berichten: 1274
- Lid geworden op: 25-10-2007 21:27
- Locatie: Eemnes
Ik begin te vrezen dat ik flink honger ga krijgen Harm
- Jan Kasteelen
- Berichten: 654
- Lid geworden op: 08-05-2007 12:24
- Locatie: Gouda
Men zou serieus kunnen overwegen om het dieet van de arme Braziliaan te volgen; de ene dag bonen met maïs, en de andere dag maïs met bonen te eten. Veel gezonder
-
- Berichten: 1808
- Lid geworden op: 19-03-2012 19:34
Geloof me het is maar goed dat we niet van de hoed en de rand weten anders vallen we allemaal om van de honger.
Er wordt zoveel gesjoemeld dat is niet te geloven.
Het vlees waar het nu om gaat wordt ook echt niet weggegooid en ook niet gratis aan Afrika gegeven, dat sluizen ze nog wel via een omweg op de markt. Beetje make up er over, wat smaakstofjes jammie jammie.
En de vissers hier maar zorgen maken als er een beetje schimmel op d'r mais of bollen zit Ondertussen lopen ze zelf de grootste meuk weg te kanen, dag in dag uit.
Je wilt niet weten hoe mijn mais ton er uit ziet na 4 weken en lekker dat ze het vinden.
Mijn verse slavinken liggen momenteel heerlijk te sudderen, wat een genot zo'n goede slager in de buurt en hij is niet eens zo veel duurder.
Er wordt zoveel gesjoemeld dat is niet te geloven.
Het vlees waar het nu om gaat wordt ook echt niet weggegooid en ook niet gratis aan Afrika gegeven, dat sluizen ze nog wel via een omweg op de markt. Beetje make up er over, wat smaakstofjes jammie jammie.
En de vissers hier maar zorgen maken als er een beetje schimmel op d'r mais of bollen zit Ondertussen lopen ze zelf de grootste meuk weg te kanen, dag in dag uit.
Je wilt niet weten hoe mijn mais ton er uit ziet na 4 weken en lekker dat ze het vinden.
Mijn verse slavinken liggen momenteel heerlijk te sudderen, wat een genot zo'n goede slager in de buurt en hij is niet eens zo veel duurder.
- Jan Kasteelen
- Berichten: 654
- Lid geworden op: 08-05-2007 12:24
- Locatie: Gouda
Tijdens mijn reizen door tropische landen als Indonesië heb ik het afgeleerd om gerechten met vlees te eten. Vlees is een bederflijk product, en de venters daar leuren met sateh waarvan het rauwe vlees ongekoeld in de karretjes opgeslagen ligt tot het geroosterd wordt. Er werden ook
schandalen bekend waarbij er gebruik gemaakt zou zijn van formaline, een verboden product voor de voedselindustrie. Men zou er blijvend hersenletsel aan over kunnen houden.
Tegenwoordig maak ik het liefst mijn eigen eten nog klaar (natuurvoeding), dan heb ik zelf tenminste nog het een en ander in de hand.
schandalen bekend waarbij er gebruik gemaakt zou zijn van formaline, een verboden product voor de voedselindustrie. Men zou er blijvend hersenletsel aan over kunnen houden.
Tegenwoordig maak ik het liefst mijn eigen eten nog klaar (natuurvoeding), dan heb ik zelf tenminste nog het een en ander in de hand.