als je hier klikt kun je ook gewoon zelf een boilierecept in elkaar zetten. vervolgens kun je altijd nog de hulplijn raadplegen en als het dan nog niet lukt kun je naar dit gaan.
ik kan je wel een goede basis geven:
- sojameel
- griesmeel
- maismeel
de verhoudingen mag je zelf uitzoeken
succes
Ehhh,
1 deel sojameel(inhoud van een koffiemok of i.d.)
1 deel maismeel
1 deel griesmeelSorry dat ik het grote geheim verklap
Maar laat ik het wat makkelijker maken met een leuke "year round" mix;
2kg sojabloem volvet getoast
3kg maismeel (bloem of bc collant / hoe grof/fijn je de mix wilt hebben)
4kg tarwegriesmeel
+
1kg vismeel
=
10kg totaal.Dit is bijna dezelfde verhouding en je kan op de basis, buiten het vismeel, nog wel 2 kilo aan welk product dan ook toevoegen.
x 5 (goedkopere inkoop en makkelijk rekenbaar)=
10kg sojabloem volvet getoast
15kg maismeel
20kg tarwegriesmeel
+
5kg vismeel
5kg notenmeel
5kg vitamealo (kalver opfokmelkpoeder)
= 60kg.Deel die 15 kg smaakmakers en energieleverde melen op in 15 losse producten en je vist met een bol waar je compleet je eigen touch aan kunt geven, terwijl het nog steeds overzichtelijk en berekenbaar blijft.
Dus;
10kg sojabloem volvet getoast
15kg maismeel
20kg tarwegriesmeel
+
1kg LT vismeel
1kg garnalenmeel
1kg bloedpoeder
1kg deensharingmeel
1kg witvismeel
1kg vitamealo
1kg arrachidemeel(pinda)
1kg melassemeel
1kg notenmeel donker
1kg speculaasmeel
1kg peperkoekmeel
1kg lijnmeel
1kg knoflookpoeder
1kg birdfood cede
1kg vleesmeelIk noem maar wat en die losse verpakkingen zijn ook wel weer wat duurder. Maar met 5kg vismeel, 5kg hennep en 5 kg peperkoekmeel steek je ook een
heeele leuke bol in elkaar. Bedenk nog wat simpel verkrijgbare oliën (20ml/kg), evt een vloeibaar of poeder "flavour en/of natuurlijk label en dan nog ff gezellig rollen he. Ik zou 't uitbesteden
Gr. Marco