De grote aasuitdaging
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Kees,
Mijn ervaring is dat boilies met Trassi en Mosselen het hele jaar door goed vangen, echter ook de 'gewone' vismeel en zoete lopen goed.
Tot de winter invalt en de watertemperatuur daalt tot 12-13 graden, dan valt het stil op de meeste boiliesoorten.
Daalt de temperatuur onder 8 graden C dan vang ik wel weer op Trouvit-Trassi-Mosselen boilie, terwijl andere boilies nix opleveren.
Ook maïs, aardappel, bonen andere aassoorten vallen doorgaans stil.
De Trouvit-Trassi-Mossel boilie blijft vangen tot 4 1/2 graad C, eronder vangt niks meer.
Een piek in vangsten valt vaak te noteren wanneer de watertemperatuur op 7 gr C komt en langzaam maar zeker doordaalt tot 5 gr C.
Erik,
De zadenmengeling niet koken, eerst weken en enkel een paar dagen laten kiemen voor verder gebruik.
Ik gebruik het liefst een fijnere soort zoals Tropisch vogelzaad.
Hoeft niet gemalen te worden.
Birdfood dus, maar dan vele malen beter door de kiemen.
Mitsz,
Verliest het gekiemde birdfood werkelijk zoveel in kwaliteit?
Wanneer het kookproces kort genoeg gehouden word zal het wel meevallen.
Hoe heet word een boilie in de kern wanneer het gaat drijven?
En laat het birdfood dan 50% aan kwaliteit inboeten, dan nog is de winst 50%
Mijn ervaring is dat boilies met Trassi en Mosselen het hele jaar door goed vangen, echter ook de 'gewone' vismeel en zoete lopen goed.
Tot de winter invalt en de watertemperatuur daalt tot 12-13 graden, dan valt het stil op de meeste boiliesoorten.
Daalt de temperatuur onder 8 graden C dan vang ik wel weer op Trouvit-Trassi-Mosselen boilie, terwijl andere boilies nix opleveren.
Ook maïs, aardappel, bonen andere aassoorten vallen doorgaans stil.
De Trouvit-Trassi-Mossel boilie blijft vangen tot 4 1/2 graad C, eronder vangt niks meer.
Een piek in vangsten valt vaak te noteren wanneer de watertemperatuur op 7 gr C komt en langzaam maar zeker doordaalt tot 5 gr C.
Erik,
De zadenmengeling niet koken, eerst weken en enkel een paar dagen laten kiemen voor verder gebruik.
Ik gebruik het liefst een fijnere soort zoals Tropisch vogelzaad.
Hoeft niet gemalen te worden.
Birdfood dus, maar dan vele malen beter door de kiemen.
Mitsz,
Verliest het gekiemde birdfood werkelijk zoveel in kwaliteit?
Wanneer het kookproces kort genoeg gehouden word zal het wel meevallen.
Hoe heet word een boilie in de kern wanneer het gaat drijven?
En laat het birdfood dan 50% aan kwaliteit inboeten, dan nog is de winst 50%
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Henk,
ipv van welk ingredient voeg je het dan toe???
mvg Mitsz
ipv van welk ingredient voeg je het dan toe???
mvg Mitsz
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Mitsz,
In plaats van CeDe eivoer in geval van voorgaand vermeld receppie.
Of 5% van de droge mix, in geval van m'n "normale mix".
De Trouvit-Trassi-Mossel mix dus
Ongeveer gelijk maatje 8 het doet
In plaats van CeDe eivoer in geval van voorgaand vermeld receppie.
Of 5% van de droge mix, in geval van m'n "normale mix".
De Trouvit-Trassi-Mossel mix dus
Ongeveer gelijk maatje 8 het doet
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
WouteR,
zegt;
(Die producten zijn al voorverteerd door de enzymen, de enzympjes hebben de voedingsstoffen op een dusdanige manier omgezet zodat deze stoffen direct beschikbaar komen voor de vis (hij hoeft niet zelf een enzymwerking op gang te brengen (als een vis dat uit zichzelf kan).
De beschikbaarheid en de benutbaarheid van dat deel van het aas is gewoon hoger. En de acceptatie van de vis verbeterd ook, dat blijkt door het feit dat sommige mensen die vissen met dit soort boilies meer vangen.... )
Dit is wel DE achterliggende gedachte van deze hobbyist geweest,
Laat eens horen wat je er van vind ( als het vrijdagavond biertje uitgewerkt is natuurlijk, want die is van harte gegund).
zegt;
(Die producten zijn al voorverteerd door de enzymen, de enzympjes hebben de voedingsstoffen op een dusdanige manier omgezet zodat deze stoffen direct beschikbaar komen voor de vis (hij hoeft niet zelf een enzymwerking op gang te brengen (als een vis dat uit zichzelf kan).
De beschikbaarheid en de benutbaarheid van dat deel van het aas is gewoon hoger. En de acceptatie van de vis verbeterd ook, dat blijkt door het feit dat sommige mensen die vissen met dit soort boilies meer vangen.... )
Dit is wel DE achterliggende gedachte van deze hobbyist geweest,
Laat eens horen wat je er van vind ( als het vrijdagavond biertje uitgewerkt is natuurlijk, want die is van harte gegund).
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Henk,
lijkt me een leuke om eens erg veel van in de mix te doen. Zo'n 50% ofzo.
Zelf heb ik zeer goede resultaten behaald op gekiemde zaden. Alleen die brasem
Iemand in de zaal, die met grote hoeveelheden alfalfa heeft gevist??
Mitsz
lijkt me een leuke om eens erg veel van in de mix te doen. Zo'n 50% ofzo.
Zelf heb ik zeer goede resultaten behaald op gekiemde zaden. Alleen die brasem
Iemand in de zaal, die met grote hoeveelheden alfalfa heeft gevist??
Mitsz
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Morgu Wil,
goed geslapen?
goed geslapen?
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Ja hoor,ga me binnenkort weer in deze discussie mengen,heb wat weinig tijd op het moment(en mijn gedachte zitten geheel ergens anders dan bij het vissen maar dat terzijde).
Volgen doe ik het nog wel want het is nog steeds een zeeeeeeer interessante topic.
Volgen doe ik het nog wel want het is nog steeds een zeeeeeeer interessante topic.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Hopelijk heb je binnenkort weer wat ruimte voor de hengelarij.
succes met wat je nu moet doen
groet Mitsz
succes met wat je nu moet doen
groet Mitsz
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Mitsz,
50% lijkt me wel heel veel..
Zou dan flink wat Agar Agar moeten gebruiken om er een boilie van te maken.
Het geheel zal dan zo opgesloten raken dat van alle nutrieënten, gisting, smaak en geuren niks meer vrijkomt, waardoor de boilie weer waardeloos wordt.
50% lijkt me wel heel veel..
Zou dan flink wat Agar Agar moeten gebruiken om er een boilie van te maken.
Het geheel zal dan zo opgesloten raken dat van alle nutrieënten, gisting, smaak en geuren niks meer vrijkomt, waardoor de boilie weer waardeloos wordt.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Weet ik nog niet zo zeker Henk,
Ik maak in dit soort zaken weldegelijk verschil tussen haakaas en voerbolletjes. Goed, de bal(hahaha) ligt bij mij en ik zal het binnenkort eens proberen. Als het lukt stuur ik je het recept. Tenzij je het niet wil natuurlijk!
groeten Mitsz
Ik maak in dit soort zaken weldegelijk verschil tussen haakaas en voerbolletjes. Goed, de bal(hahaha) ligt bij mij en ik zal het binnenkort eens proberen. Als het lukt stuur ik je het recept. Tenzij je het niet wil natuurlijk!
groeten Mitsz
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Nu ik er over nadenk, moeten die lieve zaadjes eenvoudig aaneen te boilien zijn met behulp van sojameel icm lactalbumine en wat gluten??
Wat denk je Henk??
Wat denk je Henk??
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Mitsz,
Stuur je enkel het recept??
Natuurlijk wil ik het!
Kijk wel uit met dergelijk sterke binders, moeilijk verteerbaar.
Mogelijk werkt het na een aantal voerdagen een bepaalde aversie of verzadiging in de hand, welke zich ook zal uiten ten opzichte van je haakaas.
Euh, Sojameel? Gluten??
Mitsz, je bent gezakt!
Stuur je enkel het recept??
Natuurlijk wil ik het!
Kijk wel uit met dergelijk sterke binders, moeilijk verteerbaar.
Mogelijk werkt het na een aantal voerdagen een bepaalde aversie of verzadiging in de hand, welke zich ook zal uiten ten opzichte van je haakaas.
Euh, Sojameel? Gluten??
Mitsz, je bent gezakt!
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Tegenover de binding staat ool weer een bak vezel van heb ik jou daar. De binding, die ontstaat bij het combineren van soja met melkproducten, gaat er bij de karpers prima in Henk.
Waarom kom je anders niet eens langs hier. Kunnen we in het zenuwcentrum van m'n boilieimperium samen met de ingredientjes aan de slag
Mitsz
Waarom kom je anders niet eens langs hier. Kunnen we in het zenuwcentrum van m'n boilieimperium samen met de ingredientjes aan de slag
Mitsz
- Wouter Steggink
- Berichten: 521
- Lid geworden op: 02-10-2002 02:00
- Locatie: TwentuH
uuuh, HenK, je wilt een toelichting?? (zie je post van 10sept 22:26h), of wat bedoel je?
Met Vriendelijke Groet;
WouteR StegginK
Met Vriendelijke Groet;
WouteR StegginK
--
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Nou wouteR,
't ging mij meer om jouw mening als voer alchemist m.b.t. de enzympjes, gist en schimmelwerking.
Gezien je gevoel voor tijdsaanduiding is het vrijdagavondbiertje nog niet geheel uitgewerkt en vraag ik dus beleefd er de tijd voor te nemen.
't ging mij meer om jouw mening als voer alchemist m.b.t. de enzympjes, gist en schimmelwerking.
Gezien je gevoel voor tijdsaanduiding is het vrijdagavondbiertje nog niet geheel uitgewerkt en vraag ik dus beleefd er de tijd voor te nemen.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Wouter Steggink
- Berichten: 521
- Lid geworden op: 02-10-2002 02:00
- Locatie: TwentuH
ooh, mbt de enzympjes, gistjes en schimmelties..... over hetgeen jij en anderen in latere posts hebben gemeld...
Jah, daar neem ik zeker de tijd voor!
ik heb gisteravond geen vrijdagavondbiertjes genuttigd, omdat ik voor het eerst sinds lange tijd weer kon (nacht)vissen... En straks komen de zaterdagavondbiertjes, en morgen de familiefeesbiertjes er ook nog eens bij...
ik zie wel
Groet;
WouteR StegginK
Jah, daar neem ik zeker de tijd voor!
ik heb gisteravond geen vrijdagavondbiertjes genuttigd, omdat ik voor het eerst sinds lange tijd weer kon (nacht)vissen... En straks komen de zaterdagavondbiertjes, en morgen de familiefeesbiertjes er ook nog eens bij...
ik zie wel
Groet;
WouteR StegginK
--
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
Om wat te lachen (iedere dag actueel):
FokkE&SukkE=@ http://www.foksuk.nl
Dringend gezocht: -> link naar een site met dagelijks een nieuwe DirKJaN strip!!!!
-
- Berichten: 712
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Geldrop
Henk,
fijn dat je tevreden bent over de gekiemde zaadjes. Mijn ervaring is dat een dergelijke boilie het beste resultaat geeft op het einde van de lente en het begin van de zomer. Hiermee bedoel ik als de buiten temperatuur en daarmee natuurlijk ook de water temperatuur, op begint te lopen en de activiteit van de vissen zienderogen toeneemt! Ik gebruikte hiervoor een zeer simpele boilie met enkel en alleen als extra atractie de gekiemde zaadjes van een mix voor tropische vogels.
Jij schrijft over een mosselen extract, wat is dat? Een aftreksel van echte mosselen of een of ander surogaat wat naar mosselen ruikt? Is dit tekoop of maak je het zelf?
Ik heb namelijk wel eens mosselen in mijn boilies verwerkt maar ik vond het nogal een klieder boel. Ik had een blikje mosselen in een water zout oplossing gekocht, die mosselen zo fijn mogelijk gemaakt en door mijn mix gemengd. De geur stond mij wel aan, ik houd ook wel van mosselen maar het draaien was een probleem. Het goedje was maar nauwelijks bij elkaar te houden. Met de hand ging het nog wel maar op de plank was het niet te doen. De resultaten vielen mij ook tegen maar dat komt waarschijnlijk omdat ik het niet lang genoeg heb geprobeerd en dat heeft weer te maken met, dat je met de hand niet zomaar even 50 kilo boilies draait.
Groetjes,
Maatje 8
fijn dat je tevreden bent over de gekiemde zaadjes. Mijn ervaring is dat een dergelijke boilie het beste resultaat geeft op het einde van de lente en het begin van de zomer. Hiermee bedoel ik als de buiten temperatuur en daarmee natuurlijk ook de water temperatuur, op begint te lopen en de activiteit van de vissen zienderogen toeneemt! Ik gebruikte hiervoor een zeer simpele boilie met enkel en alleen als extra atractie de gekiemde zaadjes van een mix voor tropische vogels.
Jij schrijft over een mosselen extract, wat is dat? Een aftreksel van echte mosselen of een of ander surogaat wat naar mosselen ruikt? Is dit tekoop of maak je het zelf?
Ik heb namelijk wel eens mosselen in mijn boilies verwerkt maar ik vond het nogal een klieder boel. Ik had een blikje mosselen in een water zout oplossing gekocht, die mosselen zo fijn mogelijk gemaakt en door mijn mix gemengd. De geur stond mij wel aan, ik houd ook wel van mosselen maar het draaien was een probleem. Het goedje was maar nauwelijks bij elkaar te houden. Met de hand ging het nog wel maar op de plank was het niet te doen. De resultaten vielen mij ook tegen maar dat komt waarschijnlijk omdat ik het niet lang genoeg heb geprobeerd en dat heeft weer te maken met, dat je met de hand niet zomaar even 50 kilo boilies draait.
Groetjes,
Maatje 8
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Hans,
Goeie tip van jou,
gekiemde mix voor tropische vogels!
Surogaat?
Maar Hans,
Zou ik surogaat gebruiken??
Heb zelf mosselen verzameld op de IJssel, Zwanemosselen..
Leeggehaald en geblenderd, mooi sausje geeft dat.
Om de kliederboel wat uit de weg te gaan heb ik wat meer binders gebruikt.
Ook blikmosselen heb ik gebruikt, zelfde werkwijze, echter niet alle vocht gebruikt.
Wel flink fijn malen dat spul anders is het bijna niet te rollen.
Stuur wel je vriendin een dagje winkelen!!
En als ze toch gaat shoppen, vraag of ze onderstaande ingredieënt wil meenemen..
http://www.snick.be/nederlands/Pages/p110013.htm
Goeie tip van jou,
gekiemde mix voor tropische vogels!
Surogaat?
Maar Hans,
Zou ik surogaat gebruiken??
Heb zelf mosselen verzameld op de IJssel, Zwanemosselen..
Leeggehaald en geblenderd, mooi sausje geeft dat.
Om de kliederboel wat uit de weg te gaan heb ik wat meer binders gebruikt.
Ook blikmosselen heb ik gebruikt, zelfde werkwijze, echter niet alle vocht gebruikt.
Wel flink fijn malen dat spul anders is het bijna niet te rollen.
Stuur wel je vriendin een dagje winkelen!!
En als ze toch gaat shoppen, vraag of ze onderstaande ingredieënt wil meenemen..
http://www.snick.be/nederlands/Pages/p110013.htm
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Die Henk weet wel waar Abraham de mosterd haalt!
Doesburg!
Henk,
als je een redelijke aquariumwinkel in de buurt hebt, of zo'n koi centrum, kun je eens vragen naar mini driehoeksmosseltjes (zebramosseltjes). Die kun je in z'n geheel blenderen, want de schalen zijn nog erg dun. Is natuurlijk wel wat duurder, maar met een half pondje voer per dag valt het wel weer te doen. Dan nog een lekker schepje bisque erbij.......
Kan niet fout gaan
Kun je overigens ook zelf maken zo'n bieskje. Handje van die garnalendoppen, boeket en een scheut peut en je zit geramd.
mvg Mitsz
Doesburg!
Henk,
als je een redelijke aquariumwinkel in de buurt hebt, of zo'n koi centrum, kun je eens vragen naar mini driehoeksmosseltjes (zebramosseltjes). Die kun je in z'n geheel blenderen, want de schalen zijn nog erg dun. Is natuurlijk wel wat duurder, maar met een half pondje voer per dag valt het wel weer te doen. Dan nog een lekker schepje bisque erbij.......
Kan niet fout gaan
Kun je overigens ook zelf maken zo'n bieskje. Handje van die garnalendoppen, boeket en een scheut peut en je zit geramd.
mvg Mitsz
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Denk dat ik hiermee maar eens aan de slag ga!?
Havermeel 400
Ei-kip 300
Boekweitmeel 300
Kikkererwtenmeel 200
Cassavemeel 200
Vismeel-wit 150
Vitamealo 50
Ei-poeder 25
Voedingsgist 20
150 gr gekiemde mix voor tropische vogels
150 gr mosselen extract
1 blokje Trassi
Zag dat Kees Custard ging gebruiken, nu dacht ik dat custard gemaakt werd van gemodificeerd Maïszetmeel....
Mosterd halen=20 min fietsen
Zebra mosseltjes ga ik proberen,..arme beessies
Havermeel 400
Ei-kip 300
Boekweitmeel 300
Kikkererwtenmeel 200
Cassavemeel 200
Vismeel-wit 150
Vitamealo 50
Ei-poeder 25
Voedingsgist 20
150 gr gekiemde mix voor tropische vogels
150 gr mosselen extract
1 blokje Trassi
Zag dat Kees Custard ging gebruiken, nu dacht ik dat custard gemaakt werd van gemodificeerd Maïszetmeel....
Mosterd halen=20 min fietsen
Zebra mosseltjes ga ik proberen,..arme beessies
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Ah, toch iemand die oplet. Dat is zo Henk en had ik al vervangen, maar is toch weer opgedoken.
Het wordt een beetje afgezaagd, maar cassavemeel als vervanging? Of tapioca? Met andere vervangers met veel koolhydraten zit je al snel weer in het lijstje van Mitsz.
Groet, Kees
Het wordt een beetje afgezaagd, maar cassavemeel als vervanging? Of tapioca? Met andere vervangers met veel koolhydraten zit je al snel weer in het lijstje van Mitsz.
Groet, Kees
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Kees,
Tapioca is basically a root starch derived from the cassava,
bijna Kees, bijna
Kikkererwtenmeel, Groene erwtenmeel, Bonenmeel..verschillende griezen..
Tapioca is basically a root starch derived from the cassava,
bijna Kees, bijna
Kikkererwtenmeel, Groene erwtenmeel, Bonenmeel..verschillende griezen..
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Kees Ouwehand
- Berichten: 11597
- Lid geworden op: 07-01-2002 01:00
- Locatie: Nederland
Tja Henk,
Kwamen ook al voorbij en daar zit dan weer eiwit in.
Het zijn een paar honderd andere melen, volgens Mitsz. Maar ik heb het idee dat we een beetje blijven hangen op een kras in de plaat.
Lijnzaad, hadden we die al. Of gort? Walnoten? Hmmm, een paar honderd.
Groet, Kees
Kwamen ook al voorbij en daar zit dan weer eiwit in.
Het zijn een paar honderd andere melen, volgens Mitsz. Maar ik heb het idee dat we een beetje blijven hangen op een kras in de plaat.
Lijnzaad, hadden we die al. Of gort? Walnoten? Hmmm, een paar honderd.
Groet, Kees
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Kees enkele nog niet genoemde(pin me er even niet op vast want ik kan er best wel eentje gemist hebben) bruikbare melen
Zonnebloempitmeel ( ook goed voor scrabbel)
Cameline
Carthame
Kola ,jaja met een K dus,is alleen jammer dat het zo duur is.
Venkel meel(eetlust opwekker)
Koriander (smaak maker)
Curcuma
Bloedpoeder
Luzerne ( zeer voedzaam)
GL10 (maar hier zitten wel enkele melen in die niet voldoen aan de "Mistz eis" maar het is wel goed)
Ben er even "tussen uit" geweest wegens andere verplichtigingen maar ik val maar gewoon met de deur in huis.
Zonnebloempitmeel ( ook goed voor scrabbel)
Cameline
Carthame
Kola ,jaja met een K dus,is alleen jammer dat het zo duur is.
Venkel meel(eetlust opwekker)
Koriander (smaak maker)
Curcuma
Bloedpoeder
Luzerne ( zeer voedzaam)
GL10 (maar hier zitten wel enkele melen in die niet voldoen aan de "Mistz eis" maar het is wel goed)
Ben er even "tussen uit" geweest wegens andere verplichtigingen maar ik val maar gewoon met de deur in huis.
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Kamut
urad dahl
lizenmeel
black bean
gierst
tientallen andere peulvruchten
tijgernotenmeel
amandelmeel
kastanjemeel
komijnzaad
karwijzaadmeel
kokosmeel
arachidemeel
algenmeel
spinaziepoeder
lijnmeel
lupinemeel
knoflookmeel
garnalenmeel
maanzaad
vleesmeel
citrusvruchtenmeel
gist
calcium caseinaat
sodium caseinaat
caseine
lactalbumine
vitamealo
melkpoeder
tientallen soorten zaden
en nog een zooitje, die me nu even niet te binnenschieten
urad dahl
lizenmeel
black bean
gierst
tientallen andere peulvruchten
tijgernotenmeel
amandelmeel
kastanjemeel
komijnzaad
karwijzaadmeel
kokosmeel
arachidemeel
algenmeel
spinaziepoeder
lijnmeel
lupinemeel
knoflookmeel
garnalenmeel
maanzaad
vleesmeel
citrusvruchtenmeel
gist
calcium caseinaat
sodium caseinaat
caseine
lactalbumine
vitamealo
melkpoeder
tientallen soorten zaden
en nog een zooitje, die me nu even niet te binnenschieten