Volg Karperwereld Online op: facebook      HOME   |   CARPBOARD |   NIEUWSBRIEF   |   CONTACT   |   ADVERTEREN   |  TEAM KWO |  KARPERMERKEN  | KARPER-ABC  | KARPER VIDEO'S
De zomer voorbij – Remco Akkermans  
woensdag, december 12, 2018  In deze blog kijkt Remco Akkermans terug op een geslaagde zomerperiode. Onder andere het vissen met Willem Kwinten, het KSN..
Ga op visvakantie in de Europese Natuur met Natuurhuisje.nl  
dinsdag, december 11, 2018  Wat is er mooier dan het doorbrengen van je vrije dagen in een vakantiehuisje aan het water? Het is soms..
WINTERTIPS: zo blijf je karpers vangen in de koude maanden!  
maandag, december 10, 2018  Brrr, het is inmiddels aardig fris buiten en zelfs de Sint had vorige week een dikke (camou) jas aan bij..
Aanstaande zaterdag: RidgeMonkey dag bij Hengelsport Leiden  
dinsdag, december 11, 2018  De weken vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer kerst! Komende zaterdag (15 december) staat er nog..
KWO Boulevard van Week 49  
zondag, december 9, 2018  Met de relatief zachte temperaturen van afgelopen week leek het meer op herfst dan op winter. Flink wat karpervissers maakte..
Gebruikservaringen: de Mustad BBS D-rig haken in de praktijk getest  
dinsdag, december 11, 2018  De Mustad BBS D-rig haken zijn inmiddels alweer een tijdje op de markt. Toen deze haken werden geïntroduceerd werd er met..

Het is momenteel 12-12-2018 16:29

Alle tijden zijn UTC


Forumregels


Huisregel 1e. Beheerders en moderatoren staan kritisch tegenover betaalwater. Dit is gericht tegen de commerciële uitbating van karperbestanden en niet tegen karpervissers die op deze wateren vissen of willen vissen, dan wel ervaringen of foto's van hun vangst willen delen. Om dit laatste mogelijk te maken is hiervoor een apart forum ingericht, waarin zowel positieve als negatieve ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Daarbij gelden wel de huisregels van dit board. Uitingen die uitgelegd kunnen worden als een rechtstreekse bevordering van een betaalwater als gevolg van een belang bij dat water worden verwijderd. Bespreking van betaalwater in andere forums van Carpboard is niet toegestaan.Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 05-10-2018 21:07 
Offline

Geregistreerd: 05-10-2018 20:57
Berichten: 1
Heeft bedankt: 0 keer
Is bedankt: 0 keer
Goedenavond collega-vissers,

Langs deze weg wil ik mijn ervaringen met de firma Carping Adventures met jullie delen.

Mijn doel is niet om een lastercampagne tegen een bedrijf of iemand te beginnen, maar om jullie te laten zien wat er kan gebeuren met een boeking bij dit bedrijf. Ieder mag voor zichzelf oordelen, ik beperk mij tot de feiten...

Boeking gemaakt d.d: 20-11-2016
Aanbetaald d.d: 20-11-2016

Extra bevestiging gevraagd: 22-01-2017 (bevestiging van reservering en beschikbaarheid)
Bevestiging ontvangen: 23-01-2017


Aankomst d.d: 29-07-2017
Bij aankomst had men ter plaatse geen gegevens over mij ontvangen, mijn geboekte stek was bezet...De volgende dag kwam mijn stek vrij en kon ik daar naartoe verhuizen.
Ondertussen meermaals geprobeerd telefonisch contact te krijgen met Marc Westenberg. Op dag 2 lukte dit en hij zegde toe het uit te gaan zoeken en te regelen.
Ondertussen kwam de penningmeester van HSV Korana (eigenaar/ beheerder van o.a. Jezero Sumbar) dagelijks langs om te vertellen dat hij toch wel eens geld wilde zien.... Lekker relaxed vissen zo...
Ook had ik ondertussen vernomen dat ik twee dagen eerder dan gepland weer weg zou moeten in verband met een exclusieve verhuur aan een Belgische partij. (???)
Na een paar dagen had ik Marc weer aan de lijn, hij had het met de voorzitter van Korana (op dat moment in Rusland) besproken en het zou geregeld zijn. Wel zou ik mijn geboekte vakantie met twee dagen in moeten korten, maar als pleister op de wonde bood Marc aan om de helft van het totaalbedrag dat ik betaald had te retourneren. Dat vond ik wel netjes en ik stemde in.

Na terugkomst heb ik Marc zowel per mail als telefonisch meerdere malen herinnerd aan de afspraak om de helft van de reissom terug te boeken, zonder succes.
Nu probeerde ik voor de afgelopen zomer weer een trip te boeken (ik denk dan gebruik ik het tegoed als deel van de nieuwe reissom), dit keer naar Hongarije. Marc zou mij de benodigde info sturen. Nieuws bleef uit en ik belde maar weer eens...
"Ik ga contact met ze opnemen en vanavond heb je alles in de mail..." kreeg ik als antwoord.
Dat is het laatste dat ik van Marc hierover heb vernomen. Nadat ik zelf met Hongarije ben gaan mailen bleek dat ze voor de gevraagde periode al vol zaten.
Ik belde Marc weer om te melden dat ik dat beloofde geld nu toch wel eens terug wilde zien waarop hij reageerde dat hij zich dit niet kon herinneren en het na ging kijken. Ter ondersteuning van zijn geheugen heb ik hem nog even de gegevens als boekingsnummer, data enz. gestuurd per mail (met ontvangstbevestiging!) en je raadt het al.... tot nu toe niets....

Tot zover mijn ervaringen met Carping Adventures en de heer Westenberg in het bijzonder.

Doe mogelijk uw voordeel met dit verhaal....

Vangze!


Omhoog
 Profiel  
 
 
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 1 bericht ] 


Alle tijden zijn UTC


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertaald door phpBBservice.nl.
Naar top van pagina
© 1999-2015 Karperwereld Online. Alle rechten voorbehouden.      Disclaimer