Volg Karperwereld Online op: facebook      HOME   |   CARPBOARD |   NIEUWSBRIEF   |   CONTACT   |   ADVERTEREN   |  TEAM KWO |  KARPERMERKEN  | KARPER-ABC  | KARPER VIDEO'S
KWO Boulevard van Week 42  
zondag, oktober 21, 2018  Met de dalende temperaturen begint het zowaar op het najaar te lijken. Kortom: bakkentijd! Deze editie van de KWO Boulevard..
Scoor 20% korting bij Originals van 26 t/m 29 oktober!  
dinsdag, oktober 23, 2018  In navolging van de Snertdagen bij De Tacklebox ontvang je dit weekend ook bij Originals maar liefst 20% korting op..
Bootvissen in Frankrijk op de rivier De Lot – Deel 2  
vrijdag, oktober 19, 2018  Whoop, whoop! We zijn aanbeland bij het tweede deel van dit duo van artikelen waarin we Wouter en zijn vriendin..
20% korting tijdens de SNERTDAGEN bij De Tacklebox  
maandag, oktober 22, 2018  Whoop, whoop! De traditionele Snertdagen van De Tacklebox komen er weer aan! Zet de datums alvast in je agenda want..
BTW Revealed: Domaine de Bouxier – The Carp Specialist  
woensdag, oktober 17, 2018  In deze gloednieuwe BTW Revealed vertelt niemand minder dan Thimon Dokter over zijn ervaring op het Franse ‘Domaine de Bouxier‘..
Dit moet je weten van de standhouders op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht  
zondag, oktober 21, 2018  Op 30 november start in de Jaarbeurs in Utrecht wederom de Hengelsport- en Botenbeurs. Tot en met 2 december kan..

Het is momenteel 24-10-2018 04:54

Alle tijden zijn UTC


Forumregels


Huisregel 1e. Beheerders en moderatoren staan kritisch tegenover betaalwater. Dit is gericht tegen de commerciƫle uitbating van karperbestanden en niet tegen karpervissers die op deze wateren vissen of willen vissen, dan wel ervaringen of foto's van hun vangst willen delen. Om dit laatste mogelijk te maken is hiervoor een apart forum ingericht, waarin zowel positieve als negatieve ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Daarbij gelden wel de huisregels van dit board. Uitingen die uitgelegd kunnen worden als een rechtstreekse bevordering van een betaalwater als gevolg van een belang bij dat water worden verwijderd. Bespreking van betaalwater in andere forums van Carpboard is niet toegestaan.Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 05-10-2018 21:07 
Offline

Geregistreerd: 05-10-2018 20:57
Berichten: 1
Heeft bedankt: 0 keer
Is bedankt: 0 keer
Goedenavond collega-vissers,

Langs deze weg wil ik mijn ervaringen met de firma Carping Adventures met jullie delen.

Mijn doel is niet om een lastercampagne tegen een bedrijf of iemand te beginnen, maar om jullie te laten zien wat er kan gebeuren met een boeking bij dit bedrijf. Ieder mag voor zichzelf oordelen, ik beperk mij tot de feiten...

Boeking gemaakt d.d: 20-11-2016
Aanbetaald d.d: 20-11-2016

Extra bevestiging gevraagd: 22-01-2017 (bevestiging van reservering en beschikbaarheid)
Bevestiging ontvangen: 23-01-2017


Aankomst d.d: 29-07-2017
Bij aankomst had men ter plaatse geen gegevens over mij ontvangen, mijn geboekte stek was bezet...De volgende dag kwam mijn stek vrij en kon ik daar naartoe verhuizen.
Ondertussen meermaals geprobeerd telefonisch contact te krijgen met Marc Westenberg. Op dag 2 lukte dit en hij zegde toe het uit te gaan zoeken en te regelen.
Ondertussen kwam de penningmeester van HSV Korana (eigenaar/ beheerder van o.a. Jezero Sumbar) dagelijks langs om te vertellen dat hij toch wel eens geld wilde zien.... Lekker relaxed vissen zo...
Ook had ik ondertussen vernomen dat ik twee dagen eerder dan gepland weer weg zou moeten in verband met een exclusieve verhuur aan een Belgische partij. (???)
Na een paar dagen had ik Marc weer aan de lijn, hij had het met de voorzitter van Korana (op dat moment in Rusland) besproken en het zou geregeld zijn. Wel zou ik mijn geboekte vakantie met twee dagen in moeten korten, maar als pleister op de wonde bood Marc aan om de helft van het totaalbedrag dat ik betaald had te retourneren. Dat vond ik wel netjes en ik stemde in.

Na terugkomst heb ik Marc zowel per mail als telefonisch meerdere malen herinnerd aan de afspraak om de helft van de reissom terug te boeken, zonder succes.
Nu probeerde ik voor de afgelopen zomer weer een trip te boeken (ik denk dan gebruik ik het tegoed als deel van de nieuwe reissom), dit keer naar Hongarije. Marc zou mij de benodigde info sturen. Nieuws bleef uit en ik belde maar weer eens...
"Ik ga contact met ze opnemen en vanavond heb je alles in de mail..." kreeg ik als antwoord.
Dat is het laatste dat ik van Marc hierover heb vernomen. Nadat ik zelf met Hongarije ben gaan mailen bleek dat ze voor de gevraagde periode al vol zaten.
Ik belde Marc weer om te melden dat ik dat beloofde geld nu toch wel eens terug wilde zien waarop hij reageerde dat hij zich dit niet kon herinneren en het na ging kijken. Ter ondersteuning van zijn geheugen heb ik hem nog even de gegevens als boekingsnummer, data enz. gestuurd per mail (met ontvangstbevestiging!) en je raadt het al.... tot nu toe niets....

Tot zover mijn ervaringen met Carping Adventures en de heer Westenberg in het bijzonder.

Doe mogelijk uw voordeel met dit verhaal....

Vangze!


Omhoog
 Profiel  
 
 
Berichten weergeven van de afgelopen:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Reageren op dit onderwerp  [ 1 bericht ] 


Alle tijden zijn UTC


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


U mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
U mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
U mag uw berichten niet wijzigen in dit forum
U mag uw berichten niet verwijderen in dit forum
U mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertaald door phpBBservice.nl.
Naar top van pagina
© 1999-2015 Karperwereld Online. Alle rechten voorbehouden.      Disclaimer