geen eieren maar water


Plaats reactie
Gebruikersavatar
martin trip
Berichten: 84
Lid geworden op: 13-08-2007 20:09

10-07-2008 19:06

ik zag laatst een filmpje die liet zien voor beginners om bolieis te draaien maar in plaats van eiren deet hij water er in en ging het koken
heeft er iemand er varing mee.

volgens mij harden ze dan niet uit of licht dit aan je mix??

martin trip
matthijs den Dunnen
Berichten: 996
Lid geworden op: 16-08-2006 15:37
Locatie: Hoog-blokland

10-07-2008 19:33

ik heb het nooit geprobeerd.

maar als je even nadenkt dan snap jij tog ook wel dat je dan gewoon pellets krijgt.
waar is je hardmaker in de boilie??
je kunt wel met eipoeder draaien en dan wat water bijvoegen, is eignelijk hetzelfde als met eieren draaien.

mzzl
Gebruikersavatar
stefan andriessen
Berichten: 1604
Lid geworden op: 07-10-2007 18:30
Locatie: gouderak zuidholland
Contacteer:

10-07-2008 20:11

of als je ze wil koken dan krijg je een pannetje soep hahahha
wel leuk om bij te voeren trouwens krijg je echt van die hele grote wolken door het water heen 8)
zal wel......!
Gebruikersavatar
robert van rijssel2
Berichten: 176
Lid geworden op: 10-09-2007 14:57
Locatie: nieuwerkerk aan den ijssel

10-07-2008 20:13

ik heb het 1 keer gedaan boilies gedraait met water en dan in een andere bak boilies met eieren. toen ik ze had gekookt mertke ik geen verschil en tijdens het vissen ook niet maarjah het was op een water waar ze alles pakken wat maar eetbaar is meschien werkt het op grotere wateren wel niet dat weet ik niet
janwillem hilverts

10-07-2008 20:17

Je hebt tegenwoordig wel tientallen ingredienten die hardmakers zijn.

Hele bekende zijn de caseine varianten, lactalbumine etc..

Hiermee heb je dus al hardmakers! Had je kunnen wetren als je boilies maakt!
Daarnaast heb je nog diverse ingredienten die tegenwoordig vervangers voor eieren zijn.
Denk aan plasma en nog wat andere ingredienten!

Deze moet je in een bepaalde hoeveelheid toevoegen en dan je mix met eieren aanmaken.
Krijg je dezelfde hardheid en heb je GEEN pellets!

Gebruik de zoekfunctie eens, vind je wel meer dan genoeg informatie hoe het moet en welke ingredienten je
moet gebruiken
Plaats reactie