Anijs en knoflookrecept


Plaats reactie
freek van beek
Berichten: 2
Lid geworden op: 15-11-2006 14:41
Locatie: Bergeijk

15-11-2006 14:44

Heeft er iemand voor mij een goed recept met anijs of knoflook erin

Alvast bedankt
henry hummel
Berichten: 82
Lid geworden op: 01-12-2004 10:29
Locatie: ter apel
Contacteer:

15-11-2006 16:04

200 gram vismeel
100 gram zalmbroed
100 gram ce de eivoer
75 gram robin red
100 gram soya vol vet
100 gram maismeel zoet
100 gram griesmeel
100 gram lt vismeel
50 gram ei albumine
25 gram knoflookpoeder
50 gram kelp
draaien draaien en nog eens draaien
Gebruikersavatar
jurgen heintjes
Berichten: 682
Lid geworden op: 28-08-2006 12:53
Locatie: JRC twin skin

16-11-2006 14:21

lijkt me prima maar het kan ook zeker wel eenvoudiger.
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

16-11-2006 14:46

ja simpeler?

20% Maïsmeel
20% Sojabloem
20% Griesmeel
25% Trouvit
10% Gemalen hennep
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen steranijs


Nah, dan heb je ze alle 2 in één mix, rollen zal het wel, een uitharden ook.
Vangen? ik heb er geen gedacht van, nog nooit gebruikt en de mix is ter plaatse uit mijn duim gezuigt, maar dat vangen komt ook wel :lol:
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

16-11-2006 19:47

Nog simpeler:

20% maismeel
25% griesmeel
10% soyabloem
25% vismeel OF trouvit (of een mengeling van die 2)
10% knoflookpoeder
5% zeezout OF robin red
5% birdfood (voor een goede lekkage van je flavour/zalmolie)

15 ml per KG zalmolie
10 eitjes per KG
Visflavour eventueel (niet teveel, knoflookpoeder ruikt uit zichzelf al sterk)

Goeie mix, niet al te ingewikkeld, niet al te duur, goede vangkracht..
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

17-11-2006 13:31

Oh gaan we zo beginne Mourad :evil: :lol:

95% Biggenmeel
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen Steranijs

Voila das u straf, omdat er in België geen shoarmaboeren tot aan het water komen

adios
Joeri 8)
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

17-11-2006 13:38

Sambal bij?
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Gebruikersavatar
Jeroen Huigen
Berichten: 393
Lid geworden op: 03-09-2006 18:26
Locatie: Emmercompascuum ( Emmen )

17-11-2006 13:43

400 g vismeel
200 g zalmbroed
200 g tarwebloem
200 g soya toasted
100 g eikristal
25 g knoflookpoeder
15 ml. anijsolie .

Meng de anijsolie eventueel met boter- of melk aroma .
Gebruikersavatar
Mourad Aviara
Berichten: 3299
Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
Locatie: Noord Holland

17-11-2006 21:24

joeri onkelinx schreef:Oh gaan we zo beginne Mourad :evil: :lol:

95% Biggenmeel
2.5% Lookpoeder
2.5% Gemalen Steranijs

Voila das u straf, omdat er in België geen shoarmaboeren tot aan het water komen

adios
Joeri 8)


Lang leve de shoarmaboer

Hier het ultieme recept:

80% Shoarmavlees
2% Shoarmakruiden
8% Uitjes
10% Sla

Om deze mix goed te laten binden gebruik je per 200 gram mix 1 shoarmabrood. Voor eventuele hardheid je shoarmabrood eventjes in de oven zetten.

Als eventuele flavour gebruik je knoflooksaus en/of sambal.

Succes! :wink:
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

17-11-2006 21:52

Ik krijg van shorma altijd krampen in mn pens.
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

17-11-2006 22:20

Ik krijg van shorma altijd krampen in mn pens.


Dat is omdat jij SHORMA eet en wij SHOARMA eten.

Hier het ultieme recept:

80% Shoarmavlees
2% Shoarmakruiden
8% Uitjes
10% Sla


Zonder pepers? Sorry dan ben je geen klant rijker.
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Ruben vd Worp
Berichten: 1979
Lid geworden op: 30-07-2006 19:08
Contacteer:

18-11-2006 10:44

maffe belg.
Gebruikersavatar
joris Leferink
Berichten: 837
Lid geworden op: 15-12-2002 01:00
Locatie: Haaksbergen

18-11-2006 10:52

Geen whiskey en of cocktailsaus Mourad???

Beter dan die stinksaus van een knoflook.


Groeten Joris
Luke Peters
Berichten: 517
Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
Locatie: Limburg
Contacteer:

18-11-2006 11:08

Huhuhmmm...

Omdat ik hier in huis de meesterkok ben volgt hier mijn meesterrecept...


Bel de plaatselijke kebabzaak, spreek in wat je wilt hebben en voila...
Binnen 15minuten ligt het op de deurmat!
mvg,
Luke
Gebruikersavatar
roderik franken
Berichten: 333
Lid geworden op: 20-06-2006 19:49
Locatie: zuid nederland

18-11-2006 12:05

Kreeg een keer shoarma aan de deur met een gebroken sleutelbeen, zonder extra kosten. Was de bezorger vlak bij op z'n bek gegaan met z'n scooter. toch maar even ambulance gebeld...
satesaus? sambal bij?
if you feed them, they will come....
in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst
Gebruikersavatar
martijn bunte
Berichten: 1342
Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
Locatie: ENSCHEDE
Contacteer:

18-11-2006 15:43

Ruben vd Worp schreef:maffe belg.
ha ha :wink:
aldejekes loat goan!
ivan dufromont
Berichten: 1
Lid geworden op: 20-01-2007 11:37
Locatie: kortrijk (belgie)

20-01-2007 12:08

hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc
nooit te oud om te leren!!!!!!!!
Tim Sanders
Berichten: 369
Lid geworden op: 21-03-2005 21:26
Locatie: Didam

20-01-2007 12:35

ivan dufromont schreef:hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc


Anijspoeder een echte killer in je witvisvoer! geloof me maar :wink:
Gebruikersavatar
Ivo Nijboer
Berichten: 132
Lid geworden op: 30-01-2007 19:53

30-01-2007 20:30

Het beste additief voor witvisvoeders is steranijs gebleken,
wel moet je met de dosering oppassen het mag zeker niet overheersen!

probeer maar eens beschuitmeel met enkel een kleine toevoeging Steranijs. Honderd procent een vanger voor voorn, misschien alleen nog even donker maken en verzwaren in de winter.

maar goed terug naar de karper(A)
Luke Peters
Berichten: 517
Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
Locatie: Limburg
Contacteer:

31-01-2007 22:03

ivan dufromont schreef:hallo
ik vis het meestal op brasem en voorn op de kanalen in belgie
ik heb al gehoord aan de waterkanten ( men hoort veel maar of je het voor waar mag nemen dat is wat anders) dat er aditieven zijn , vloeibare of poeder vorm die goed zouden zijn om in het lokaas te mengen,dat jullie karper vissers gebruiken!!
nu deze tijd van het jaar zouden dat meer kruiden zijn , want de voorns zijn nu goed op dreef.
later op jaar is dat dan weer zoet voor brasem.
dank bij voorbaat
mvg
ivan
ps: als dit bericht niet op de juiste plaats staat sorry, maar ik heb nog niet veel ervaring met pc


Haha, de meesten bezoekers hier op het forum moeten in het gekkenhuis worden opgenomen als ze een brasem zien of alleen al de naam horen!

En jij gaat erop vissen... GEKKE VENT! :lol: :lol:


Zonder gekheid, ieder zijn sport. En als jij graag op brasem vist moet je dat vooral blijven doen!

Tip: willen de brasems niet bijten? Hang er een boillie aan...
Diameter maakt niet veel uit, die gulzige platte werken hier zelfs al 30mm bollen naar binnen! Gekke beesten! :D :D
mvg,
Luke
Plaats reactie