Ik vertrek donderdag naar france voor een week...
Nu wou ik mijn boilies in zout smijten om ze lang genoeg te kunnen houden met dit weer...
Nu is mijn vraag hoeveel zout heb je nodig voor 40kg boilies en hoelang moeten deze er in liggen alvorens ze droog genoeg zijn en niet meer zuur worden...
Boilies bewaren op zout?
-
- Berichten: 35
- Lid geworden op: 25-12-2004 19:07
- Locatie: Diepenbeek (Limburg België)
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
hallo
je kan ook je bolies in een emmer doen en dan gewoon per 5 kilo 1 kilo suiker er in pleuren
werkt ook goed.
mvg
viktor
je kan ook je bolies in een emmer doen en dan gewoon per 5 kilo 1 kilo suiker er in pleuren
werkt ook goed.
mvg
viktor
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
John Kalishoek schreef:Bert,
Ik gooi ze gewoon in emmers, 1 tot 1,5 kilo zout per 5 kilo bollen werkt prima (ik haal ze 1 dag van te voren uit vriezer, zodat grootste deel van het vocht weg is en dan in de emmer en zout erbij). Gewoon af en toe omschudden en de deksel er iets af laten overdag. Kan je ze weken/maanden goed houden.
Mvg,
John
Laat je ze niet eerst zo lang mogelijk drogen?Ik hou ze tijdens de sessie nog een paar dagen in een dry air bag en daarna pas in het zout/suiker.
Kilo of 5 suiker was genoeg voor 20kg boilies