suiker mais wie is hiermee bekend
- jeroen ten westeneind
- Berichten: 98
- Lid geworden op: 22-11-2002 01:00
- Locatie: millingen
wie kan me hier iets over vertellen?
ik ben benieuwt naar week en kook tijden?
mvg jeroen
ik ben benieuwt naar week en kook tijden?
mvg jeroen
care 4 carp
- Bas Jansen
- Berichten: 335
- Lid geworden op: 10-02-2005 12:46
- Locatie: Renkum / Wageningen
zoekfunctie al geprobeerd,... zijn denk al wel 100 topic over
- Mourad Aviara
- Berichten: 3299
- Lid geworden op: 01-03-2005 22:28
- Locatie: Noord Holland
Ik kook ze zelf niet zo lang, zo wordt de smaak meer behouden.
Heb het wel over eigen consumptie dan
Heb het wel over eigen consumptie dan
- jeroen ten westeneind
- Berichten: 98
- Lid geworden op: 22-11-2002 01:00
- Locatie: millingen
ik heb het over suikermais.
niet mais + suiker en ook niet mais voor consuptie. de bekende zoete mais.
mvg jeroen
niet mais + suiker en ook niet mais voor consuptie. de bekende zoete mais.
mvg jeroen
care 4 carp
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 11-12-2005 15:25
- Locatie: benthuizen (is bij zoetermeer)
- Contacteer:
je doet gewoon 24 uur weken en dan doe je tijdens het koken gewoon heel veel suiker erbij niet te heet koken maar gewoon dat het water aan de kook is als je snapt wat ik bedoel want als het water te erg kookt dan kan je mais kapot gaan in de pan dat is goed om te voeren maar niet om mee te vissen dan laat je het een tijdje staan en dan heb je hele zoete mais
-
- Berichten: 43
- Lid geworden op: 06-07-2005 17:02
- Locatie: Den Haag
patrick noorman schreef:je doet gewoon 24 uur weken en dan doe je tijdens het koken gewoon heel veel suiker erbij niet te heet koken maar gewoon dat het water aan de kook is als je snapt wat ik bedoel want als het water te erg kookt dan kan je mais kapot gaan in de pan dat is goed om te voeren maar niet om mee te vissen dan laat je het een tijdje staan en dan heb je hele zoete mais
niet te heet koken...? kookpunt is en blijft toch 100 graden
- Jeroen Overmars
- Berichten: 844
- Lid geworden op: 31-03-2005 19:09
- Locatie: Raalte
ja, dat d8 ik wel
Gr,
Jeroen
Jeroen
- sander korten
- Berichten: 92
- Lid geworden op: 24-03-2006 21:48
ja hebben jullie goed maar als het water aan de kook is draai ik het gas lager zodat het rustig door pruttelt ipv vol doorkookt..
-
- Berichten: 43
- Lid geworden op: 06-07-2005 17:02
- Locatie: Den Haag
ligt eraan hoeveel tijd ik heb heb ik haast knal ik het gas vol open en heb ik de tijd dan zet ik hem idd ook half op ...
als het maar kookt tog
als het maar kookt tog
- jeroen ten westeneind
- Berichten: 98
- Lid geworden op: 22-11-2002 01:00
- Locatie: millingen
Ok iedereen geeft commetaar en advies over iets dat ik ken en weet. (de gewone mais)
maar niemand reageert op wat ik vraag,
dan probeer ik zelf maar te expermiteren.
gr jeroen
maar niemand reageert op wat ik vraag,
dan probeer ik zelf maar te expermiteren.
gr jeroen
care 4 carp
-
- Berichten: 43
- Lid geworden op: 06-07-2005 17:02
- Locatie: Den Haag
jeroen ten westeneind schreef:Ok iedereen geeft commetaar en advies over iets dat ik ken en weet. (de gewone mais)
maar niemand reageert op wat ik vraag,
dan probeer ik zelf maar te expermiteren.
gr jeroen
werkt het beste zelf experimiteren met voer:p
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Raymond pronk schreef:ligt eraan hoeveel tijd ik heb heb ik haast knal ik het gas vol open en heb ik de tijd dan zet ik hem idd ook half op ...
als het maar kookt tog
Kokend water word niet veel warmer als 100graden,of het nog hoog of laag staat.
-
- Berichten: 43
- Lid geworden op: 06-07-2005 17:02
- Locatie: Den Haag
of je snapt niet wat ik bedoel als je het vuur hoog zet kookt het harder ...als je naar de bubbeltjes kijkt...en als je hem half zet bubbelt die heel rustag
aardappeltjes om ZELF te eten s.avonds bij je bloemkool ofzo zet je toch ook half op als het kookt.
Omdat het anders te snel gaar is ofzo ( teminste zo gaat dat hier )
aardappeltjes om ZELF te eten s.avonds bij je bloemkool ofzo zet je toch ook half op als het kookt.
Omdat het anders te snel gaar is ofzo ( teminste zo gaat dat hier )
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Maar het water zal nooit warmer worden als 100 tot 107 graden,hoe hoog je het vuur ook zet.
-
- Berichten: 43
- Lid geworden op: 06-07-2005 17:02
- Locatie: Den Haag
ferenc van de vorstenbosc schreef:Maar het water zal nooit warmer worden als 100 tot 107 graden,hoe hoog je het vuur ook zet.
dat bedoel ik ook niet
met hoog vuur ken je wel kookproces versnellen
en zet je het half dan duurt het wat langer
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Als het kookt,dan kookt het toch?Lijk mij logisch dat je het vuur zo laag mogelijk zet zodra het eenmaal kookt,is anders pure gasverspilling.