Wilt u met of zonder.....


Plaats reactie
Rob Trommelen
Berichten: 74
Lid geworden op: 26-06-2002 02:00
Locatie: Tilburg

08-08-2002 13:28

Kan iemand nog een oude (20 jr)deegtip gebruiken?
Hier dan: Rauwe frikandel, pureeren, evt eitje erbij(zomer) en kneden met brinta/paneermeel.

Top-snel klaar deeg. En kruidig!!!!
henk de boer
Berichten: 50
Lid geworden op: 16-05-2002 02:00
Locatie: meppel
Contacteer:

22-08-2002 08:27

mijn gehaktballen zijn lekkerder. :smile:
at your service !!
asalaam aleikum !!
Michael Bouman
Berichten: 517
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

23-08-2002 02:09

heeft bij ons ooit eens op de kaart gestaan maar onze gasten vonden de gebakken foie gras toch ietwat lekkerder..... :smile:
culinaire groet, MB
Gebruikersavatar
Roy Spoelstra
Berichten: 243
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

23-08-2002 02:40

Hallo Michael ,

Ben jij toevallig de Michael Bouman uit Presikhaaf?Of heb ik de verkeerde voor me?
Michael Bouman
Berichten: 517
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

24-08-2002 01:28

Hoi Roy,

Presikhaaf????
Waar mag dat dan wel liggen?
Ik kom zelf uit Den Haag en mijn gasten eten de foie in Maasland.

Met Sancerre drinkende groet, MB
Gebruikersavatar
Kiron Zaal
Berichten: 700
Lid geworden op: 28-01-2002 01:00

24-08-2002 10:04

Michael,

Ik prefereer toch meer een Pouilly Fumé :grin:

Met groet,

Kiron
Gebruikersavatar
Roy Spoelstra
Berichten: 243
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

27-08-2002 20:22

Ha Micheal ,

Sorry . ik had even de verkeerde voor me.
Presikhaaf is een wijk in Arnhem.
Enne ,gras eten laat ik liever over aan koeien.....
Plaats reactie