Ik ben voor plan om binnenkort boiles te gaan draaien.
en nu hoor ik veel mensen zeggen frituren en andere zeggen weer gewoon koken en nu is mijn vraag
maakt het uit wat je doet of je ze kookt of frituurt ?
en wat zijn jullie ervaringen?
B.V.D Marlon
al vis je met een gouden boilie wil niet altijd zeggen dat je wat vangt
Ik denk dat veel mensen bedoelen, frituren, oftewel het water koken mbv een frietpan.
Het water blijft dan beter op het kookpunt
Ik moet zeggen dat ik vroeger geexperimenteerd heb in een frietpan met frietvet.
En het ziet er leuk uit.
Zorg wel dat je een zware mix hebt, onder invloed van het opgenomen frietvet gaan je boilies sneller drijven.
Grote brander met grote groene gasfles en een grote kookpan zeg 16+ liter werkt nog het snelste volgens mij. En echt duur hoeft het niet te zijn. Maatje van mij heeft laatst nog een nieuwe grote brander (9000w) gehaald in beverwijk voor 17,5 euro. Grote pan 2e hands op de rommelmarkt 5-10euro.