flavour maken


Plaats reactie
Bernd-Guido Gerrits
Berichten: 1
Lid geworden op: 19-04-2013 11:49

19-04-2013 11:52

Wie heeft tips voor mij om zelf een flavour te maken.
ik heb nog plm kilo robin red liggen,bloed meel vleespoeder hoe zou ik dit tot een flavour kunnen omtovereren???
Bernd-Guido
Gebruikersavatar
shiffrin lugten
Berichten: 650
Lid geworden op: 21-03-2010 10:06
Locatie: Ultimate cheyenne

20-04-2013 20:40

En waarom moet dat een flavour worden? Als je het in je boilie verwerkt dan smaakt ie er toch al naar?
Een karper in de morguh is een dag zonder zorguh
Marco Mostert
Berichten: 3296
Lid geworden op: 28-05-2008 17:59

20-04-2013 20:57

Een flavour zoals we in de karpervisserij gebruiken is hoog geconcentreerd. Wordt lastig denk ik zo.

Een dip is een ander verhaal...
Groeten, Marco.

..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid 8).
Gebruikersavatar
Bram Jansen
Berichten: 30
Lid geworden op: 16-12-2012 21:04
Locatie: Munstergeleen

23-04-2013 10:52

Carpgroup MG
2013: 5 karpers, 1 brasem, 0 snoek.
Marco Mostert
Berichten: 3296
Lid geworden op: 28-05-2008 17:59

23-04-2013 11:11

Daaro dip dus... Is ie trouwens nog wel actief hiero :D
Groeten, Marco.

..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid 8).
Gebruikersavatar
Bas Jansen2
Berichten: 39
Lid geworden op: 08-11-2012 18:27
Locatie: Doorwerth

23-04-2013 22:05

Je zou het kunnen "inkoken" om er een dip van te maken....

Inkoken
Het verhitten van een vloeistof in een open pan met als doel de smaak te concentreren en de hoeveelheid te verminderen doordat een deel van de vloeistof verdampt. Deze techniek wordt toegepast bij o.a. de bereiding van fonds, glaces en sauzen
se vis pacem para bellum

Stand 2013:
Spiegel: 3
Schub: 7
Gras: -
Brasem: 25
Zeelt: 6
Blanks: teveel...
Plaats reactie