robin red
- Christian v Oorschot
- Berichten: 11
- Lid geworden op: 04-03-2010 18:37
Ik heb een vraag over robin red,kun je dit in elke mix gebruiken en kun je dit met welke flavour dan ook combineren?
- Sven van Anrooy
- Berichten: 7339
- Lid geworden op: 26-01-2004 16:58
- Contacteer:
Vraag terug: Waarom zou het niet kunnen? Of het de beste oplossing is daargelaten, maar chemischie reacties of ontploffingen zal je niet krijgen gok ik zo..
Het juiste water, de juiste plek en dan het juiste aas...
Geniet van mijn afwezigheid..
WC-PB: 1kg+ / 76cm
Geniet van mijn afwezigheid..
WC-PB: 1kg+ / 76cm
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Heel eventjes zoeken via navigatie linksboven ...
viewtopic.php?f=35&t=72480&p=885211&hilit=robin+red#p885211
viewtopic.php?f=35&t=72480&p=885211&hilit=robin+red#p885211
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Mart Honen
- Berichten: 1374
- Lid geworden op: 21-09-2009 17:53
- Locatie: Breda
Volgens mij moet Robin Red verplicht verwerkt worden in een mix met vismeel en knoflookpoeder. Enige te gebruiken flavours zijn knoflook en/of visgerelateerd.
Nee hoor, maakt natuurlijk geen fluit uit. Robin Red is wat kruidig en kleurt je bol rood. Prima te combineren met allerlei andere smaken. Vis, fruit, kaas, chocola, whatever... Die karper kent de regels omtrent smaakcombinaties toch niet joh...
Nee hoor, maakt natuurlijk geen fluit uit. Robin Red is wat kruidig en kleurt je bol rood. Prima te combineren met allerlei andere smaken. Vis, fruit, kaas, chocola, whatever... Die karper kent de regels omtrent smaakcombinaties toch niet joh...
Ik weet het ook allemaal niet...
- Dion van der Does
- Berichten: 574
- Lid geworden op: 28-09-2009 14:37
Prima te gebruiken in iedere mix.
Tight Lines !
- Joeri De Decker
- Berichten: 219
- Lid geworden op: 13-01-2013 18:21
- Locatie: Sint-Amands
Met eens af te wijken van de gebruikelijke
smaakvombinaties kan je wel eens voor positieve
verassingen komen te staan. Hier in de buurt
leek het een tijdje wel of iedereen met garlic/robin red
Aan het vissen was.
smaakvombinaties kan je wel eens voor positieve
verassingen komen te staan. Hier in de buurt
leek het een tijdje wel of iedereen met garlic/robin red
Aan het vissen was.
-
- Berichten: 3296
- Lid geworden op: 28-05-2008 17:59
Dan kun je het zelfde doen en met ze mee vangen.., of met ze mee blanken. Na een dagje van dat laatste lekker kiezen voor het zoete fruitige of neutrale pad...
Groeten, Marco.
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
..Ironisch genoeg is m'n glazen bol gebarsten uit voorspelbaarheid .
- Christian v Oorschot
- Berichten: 11
- Lid geworden op: 04-03-2010 18:37
Bedankt allemaal voor jullie reakties ik denk dat ik hier wel wat mee kan,ga gewoon eens wat proberen of het werkt.
Gr Christian.
Gr Christian.
-
- Berichten: 15
- Lid geworden op: 22-01-2012 16:15
- Locatie: zoersel (belgie)
- Contacteer:
weet er iemand een maximum verhouding dat er in een kilo droge mix mag ?
-
- Berichten: 542
- Lid geworden op: 07-08-2008 11:55
stijn michiels schreef:weet er iemand een maximum verhouding dat er in een kilo droge mix mag ?
Voor robin red geldt meer is niet altijd beter afhankelijk van de kwaliteit kan je maximaal 10 tot 15% gebruiken .
Note : meer KAN maar maakt je boilie niet beter
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Voor robin red geldt meer is niet altijd beter afhankelijk van de kwaliteit kan je maximaal 10 tot 15% gebruiken .
Note : meer KAN maar maakt je boilie niet beter
meer dan 15%?
Duur bolletje...
Als je goede Robin Red hebt (Haits) dan heb je in mijn ogen niet meer dan 5% nodig.
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
marijn ham schreef:meer dan 15%?
Duur bolletje...
Als je goede Robin Red hebt (Haits) dan heb je in mijn ogen niet meer dan 5% nodig.
15% is duur als je grote hoeveelheden maakt, maar als je maar 10-15kg boilies per jaar verbruikt (1 a 2kg Robin Red) vind ik de kosten nog wel meevallen..
Je kunt ook je normale bollen met 5% maken en wat haakaasjes met 10-15%, eventueel wat extra liquids erin..
Kan voor elk ander additief natuurlijk ook.. bv 10-15% leverpoeder in je haakaasje.. kan net dat beetje extra attractie geven wat de vis naar je haak lokt