kaas?!


Plaats reactie
joost opdenoordt
Berichten: 6
Lid geworden op: 18-03-2002 01:00
Locatie: Eindhoven of Zevenaar

18-04-2002 16:16

weet iemand er al meer over
Gebruikersavatar
Ruud Laros
Berichten: 797
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Locatie: delft

18-04-2002 17:20

say cheese :grin: :grin: :grin:
Gebruikersavatar
Bart van den Hurk
Berichten: 1568
Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
Locatie: Someren
Contacteer:

19-04-2002 12:02

Vis maar eens met een blokje (oude = stink) kaas en je zal versteld staan. Dit is bij veel vissers een vergeten of nooit gebruikte aassoort die wel degelijk werkt.

mvg

Bart van den Hurk
niels jansen
Berichten: 63
Lid geworden op: 22-05-2006 16:51

01-09-2006 09:35

ik ving veel graskarpers op kaas
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

01-09-2006 11:26

Ik ving gewone schub en spiegelkarper op kaas, maar kaas is niet zo heel goedkoop jammer genoeg. Ook witvis is er gek van.
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
Luke Peters
Berichten: 517
Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
Locatie: Limburg
Contacteer:

01-09-2006 17:42

ik kwam een keer een man aan de waterkant tegen met kaasbollen :o dit het ik nog nooit gezien.. mar hij vangde wel tering goed :wink:
weet iemand misschien een recepje voor kaasbolleN? :P
mvg,
Luke
Luke Peters
Berichten: 517
Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
Locatie: Limburg
Contacteer:

01-09-2006 17:44

of hoe ik eventueel een kaasflavour kan maken... misschien is ie wel in de viswinkel tekoop maar heb 'm nog nooit gezien.. als dit zo is vermeld anders een site waar ik 'm dan kan bestellen
mvg,
Luke
Gebruikersavatar
wes daan
Berichten: 473
Lid geworden op: 09-05-2006 16:11
Locatie: Loosduinen

02-09-2006 21:22

i love cheese

and believe me
it works
Gebruikersavatar
Kenny Willems
Berichten: 3415
Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
Locatie: Duiven
Contacteer:

02-09-2006 22:42

Ze smelte de kaasen!!!

Ik kan wel wat bedenken om een kaasbol temaken:

1: Kaas verhitten in een pan tot vloeistof die door de eieren heen gooien.
2: Geraspte kaas zo fijn mogelijk door de eieren.(liefst oude)
3: volgens mij moet er ook zoeits zijn als kaaspoeder maar weet ik niet zeker, zoja dan ben je sneller klaar mischien eens kijken bij een kaasboer.
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

02-09-2006 22:58

Ouwe 40+ prima aasje!

Waarom een stuk vakwerk verknallen om er zo nodig boilies van te maken? :o :o :o :o :o :roll: :-?
Groet'n Henk..

still growing Old.
Youri Hoogstrate
Berichten: 143
Lid geworden op: 22-06-2002 02:00

03-09-2006 09:41

ik hoor nog wel eens dat snoeken en palingen het ook erg lekker vinden :p
Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

03-09-2006 10:20

Zowel jonge als oude snijbare kaas gebruikt. Beide redelijk tot goed op
gevangen. Oude kaas smaakt veel zouter, dan jonge kaas. Met warm
weer gebruik ik liever oude kaas...

Gebruik in boilies eens: Switserse strooikaas! In een dosering tot maxi-
maal 10%. Misschien iets voor de Barbeel visser...?

En dan heb je nog: Smeerkaas! Gebruikt in een brood deegje werkt het
perfect.

Kaas zie je inderdaad zeer weinig gebruikt worden, dus doe je voordeel
ermee...

groetjes Benny
Plaats reactie