hallo
heeft iemand ervaring met palm suiker in de boilies doen?
ik wou deze suiker samen met speculaas doen
ik dacht aan zo een verhouding:
25%griesmeel
25%poletabloem
25%soja ontvet
12%speculaas
13%palm suiker
als iemand een betere samestelling of verbetering weer hoor ik het graag
mvg Jaime
palm suiker in de boilies
-
- Berichten: 305
- Lid geworden op: 06-09-2004 19:20
- Locatie: Ede
- Contacteer:
carpfishing is a why of life
behandel de karper goed of vis er niet op;)
behandel de karper goed of vis er niet op;)
- Maarten Wilmink
- Berichten: 172
- Lid geworden op: 12-01-2004 18:59
- Locatie: Weesp
Hallo Jaime,
Met palmsuiker heb ik geen ervaring, maar suiker blijft suiker toch? Lijkt me een behoorlijk zoet knikkertje wat je daar aan het fabriceren ben, dat speculaas met 13% suiker. Waarom niet een klein beetje proef draaien en dan zelf proeven? Misschien iets meer speculaas en wat minder suiker? Gewoon een beetje uitproberen. Succes ermee.
Mvg,
Maarten
Met palmsuiker heb ik geen ervaring, maar suiker blijft suiker toch? Lijkt me een behoorlijk zoet knikkertje wat je daar aan het fabriceren ben, dat speculaas met 13% suiker. Waarom niet een klein beetje proef draaien en dan zelf proeven? Misschien iets meer speculaas en wat minder suiker? Gewoon een beetje uitproberen. Succes ermee.
Mvg,
Maarten