Yow,
Vorige week heb ik een zakje rondzaad gekocht om eens te testen in boilies, ik heb dat namelijk gezien in de ready mades van martin sb.
Nu wil ik dat in mijn eigen mix draaien maar mijn vraag is nu, mag je dat gewoon bij je mix doen of moet je dit zoals iedere particle eerst laten weken? Koken gebeurt vanzelf al bij boilies.
Wie kan mij dit vertellen?
Met wachtende groet
Rob
Rood Rondzaad
De eerste keer dat ik boilies draaide met zaad, is het zaad er ook ongekookt doorheen gegaan! Ik denk dat het wel kan, je moet eigenlijk gewoon een beetje expirimenteren!
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
waarom zou het niet kunnen? de enige reden dat je particles laat weken is dat ze na het innemen door de karper niet gaan opzetten in de karper z'n maag, ik denk niet dat dat van belang is bij een handjevol door je boilies.
Als je er maar vertrouwen in hebt.
Ja dan zal ik ze er zo doorheen draaien
Bedankt voor de reacties en vang ze
Grtz
Rob
Bedankt voor de reacties en vang ze
Grtz
Rob
Jo,
dat geeft een knapperig gevoel in hun bek volgens mij. En volgens mij is dit van meerwaarde op water waar de karper gewend is om mosseltjes of kreeftjes te kraken....
Een beetje het zelfde effect of gebroken eierschalen zal maar zeggen maar het is minder werk.
dat geeft een knapperig gevoel in hun bek volgens mij. En volgens mij is dit van meerwaarde op water waar de karper gewend is om mosseltjes of kreeftjes te kraken....
Een beetje het zelfde effect of gebroken eierschalen zal maar zeggen maar het is minder werk.
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Als iemand ongemalen vogelzaad toevoegd aan
z'n mix, dan is dat vaak om de mix groffer
te maken, zodat de attractors beter kunnen
uitlekken.
En gemalen vogelzaad geeft inderdaad meer
smaak af. Wat dacht je van een combi, gemalen
en ongemalen vogelzaad.................?
groetjes Benny
z'n mix, dan is dat vaak om de mix groffer
te maken, zodat de attractors beter kunnen
uitlekken.
En gemalen vogelzaad geeft inderdaad meer
smaak af. Wat dacht je van een combi, gemalen
en ongemalen vogelzaad.................?
groetjes Benny