Het is mij nog niet eerder opgevallen dat ze op de markt zo karper verkopen.
is dit gewoon normaal of?


Aart Lokhorst schreef:Marinus, zo triest is dat niet! Alleen al in Duitsland wordt meer dan 10 miljoen kg !!! spiegelkarper gekweekt voor consumptie.

Michael Bouman schreef:en bij "vrijwel" elke Chinees eet je karper, ook als je tarbot met tausi saus besteld. Leuk verbloemend werkje van het gemiddeld Chinees restaurant...ivm met de overheersende saus.
Gevangen door menig zichzelf noemend karpervisser...
 . Op elke menukaart bij wat voor een restaurant dan ook, staat Karper dit, karper dat. Er zijn zelfs enkel musea te vinden daar, waar je alles kunt vinden over het kweken/eten van karper. Ik zelf ben bij de beroemde 'Rozenbaum-kwekerijen' geweest.
. Op elke menukaart bij wat voor een restaurant dan ook, staat Karper dit, karper dat. Er zijn zelfs enkel musea te vinden daar, waar je alles kunt vinden over het kweken/eten van karper. Ik zelf ben bij de beroemde 'Rozenbaum-kwekerijen' geweest. 
Michael Bouman schreef:Op zich wel grappig dat jij je zo aangesproken voelt door mijn eerdere posting....
Na het lezen van die toch wel ruime bieb van jou had je beter moeten weten........
groet, MB
 
   
   
  